illustratie van mensen in een team onder in elkaar draaiende radertjes

Talent Table: de Kempen, voedingsbodem voor talent

Driedelige ontbijtreeks waarin je inspiratie opdoet over hoe je talent kan binden en motiveren.

Talent Table: de Kempen, voedingsbodem voor talent

Info

Geschikte werknemers aantrekken en motiveren is cruciaal voor een bedrijf. Als werkgever concurreer je niet enkel met jouw product of dienst maar ook om het aantrekken van menselijk kapitaal.

“We vissen allemaal in dezelfde vijver”

Soms kan het nuttig zijn om via een andere invalshoek of op andere plaatsen te zoeken naar talent. Dat is exact waarmee we met deze nieuwe Talent Table aan de slag gaan. We gooien het over een andere boeg en boren onderbenut potentieel aan.

  • Sessie 1: Timesharing, buiten de eigen werkomgeving inspiratie en vaardigheden opdoen.   
    Time4Society komt vertellen over timesharing van werknemers, waarbij werknemers elders maatschappelijk relevant werk gaan doen. Zo worden jouw werknemers in een andere werkomgeving geïnspireerd en komen ze vol energie, met nieuwe inzichten en vaardigheden terug. De uitwisseling van talent kan ook gezien worden in het kader van opleiding en burn-outpreventie.

  • Sessie 2:  Aantrekken van mensen met een rugzak 
    Make it Work trekt vanuit een maatschappelijk engagement mensen aan met een strafblad. Door een intensief en op maat gemaakt traject geeft het deze mensen een nieuwe kans en lanceert ze terug in het reguliere arbeidscircuit.

  • Sessie 3: Duaal leren
    Er komen wel eens signalen uit het bedrijfsleven dat het onderwijs onvoldoende aansluit bij de noden van de werkgevers. Waarom dan niet zelf de rol opnemen van onderwijzer? RTC komt ons onderdompelen in duaal leren, waarbij jij als werkgever de jongeren opleidt. Jouw organisatie krijgt een instroom van onderuit van mensen die het vak bij jou komen leren en zo hopelijk doorstromen in jouw werknemerspopulatie.

Programma
datum uur sprekers
donderdag 9 november 08:00-11:00 Time4Society
dinsdag 23 januari 08:00-11:00 Make it Work
dinsdag 12 maart 08:00-11:00 RTC
Waar
Jul Coworking, Geel

Stationsstraat 129
2440 Geel

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 850 (excl. btw) voor de driedelige reeks met ontbijt.
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact

Britt De Weirt

03 829 25 25