gesloten boek op een tafel

Ontmoetingsmoment De Levende Bibliotheek - Eeklo

Mensen lezen mensen. In De Levende Bibliotheek leen je geen boeken maar mensen. Je maakt kennis met de man of vrouw achter de cover, in een persoonlijk gesprek, van mens tot mens.

Ontmoetingsmoment De Levende Bibliotheek - Eeklo

Info

'Don't judge a book by its cover.' Ga jij ook af op je eerste indruk? Je struint doorheen het gangpad van een bibliotheek. Een bijzondere cover trekt je aandacht. Je twijfelt niet en neemt het boek mee naar huis. Herkenbaar?

Wat als... we nu eens mensen lenen in plaats van boeken? Gaan we dan nog steeds af op onze eerste indruk? ETION nodigt zijn leden uit om elkaars verhalen te delen in De Levende Bibliotheek. Je maakt kennis met de man of vrouw achter de cover, in een persoonlijk gesprek, van mens tot mens. Je opent het boek van je leven voor mekaar en gaat verrijkt naar huis.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in en brengt een boek mee dat symbool staat voor wie je bent, voor wat jou gevormd heeft, voor wat bepalend was of is in je leven. Een boek, roman, jeugdboek, strip of ander boek, een titel, die staat voor jou, voor jouw leven. We matchen je tijdens het ontmoetingsmoment met een ander ETION-lid en zijn of haar verhaal. 

De Levende Bibliotheek vindt plaats op woensdag 15 februari, op een inspirerende locatie die een echte boekensfeer ‘uitademt’.

We zijn te gast in the convent te Eeklo. Dit vorige klooster huisvestte tot 2003 de Arme Klaren Coletinnen. Ondernemer Patrick Merlevede redde het gebouw van de sloop en herbestemde het tot wooncomplex en later tot eventlocatie, met een prachtige bibliotheek.

We organiseren ook een Levende Bibliotheek op 2 maart in Barboek (Leuven). Komt die je beter uit? Dan zien we je daar graag met jouw boek.

Programma
18:30 uur onthaal en aperitief
19:00 uur de levende bibliotheek, hapjes en drankjes
21:30 uur einde
Waar
the convent, Eeklo

Tieltsesteenweg 22
9900 Eeklo

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 95 per persoon (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)