Tokyo

Infomoment belevingstrip Japan

ETION reist in 2023 naar het land van de rijzende zon: Japan. Een ontdekking van de unieke werkcultuur in het Japanse familiebedrijf. Ontdek het programma tijdens de infodag op 30 juni.

Infomoment belevingstrip Japan

Info

In 2023 reist ETION naar het land van de rijzende zon: Japan. Een exotische belevingstrip waarin je kennismaakt met de unieke Japanse cultuur.  We gaan er op zoek naar healthcare in de brede betekenis van het woord: gezonde bedrijfscultuur, gezonde voeding, innovatie in gezondheidszorg, ontwikkeling van nieuwe gezondheidsproducten.

Op deze gratis info-avond stellen we het volledige programma alvast aan je voor.

Meer dan de helft van de oudste bedrijven ter wereld zijn Japans. Hun oorsprong zit vaak in diepgewortelde familietradities. In de hoofdstad Tokio en Toyota-thuishaven Nagoya ontmoet je bedrijfsleiders die je laten kennismaken met de unieke Japanse bedrijfscultuur en ondernemerschap.

We ontdekken hoe de Japanners streven naar harmonie, orde en zelfontwikkeling. Hoe een gezonde levenscultuur in het bedrijfsleven ontstaat. Hoe ze omgaan met vergrijzing, het welbevinden van medewerkers, welke waarden hen drijven…

Uiteraard staan ook de hoogtepunten uit de duizelingwekkende cultuurgeschiedenis van het land op het menu. Je ontdekt er cultuurverschillen en -gelijkenissen. En je proeft van het allerbeste dat de Japanse keuken te bieden heeft.

Het gedetailleerde programma van deze belevingstrip doen we uit de doeken op de informatie-avond. Met getuigenissen van Henk Houf,  COO  van Terumo, een toonaangevend fabrikant van medische apparatuur, en Kurt Leuridan, CEO van Tokai Optecs, een verdeler en fabrikant van hoogwaardige brillenglazen. Twee Vlamingen die door en door vertrouwd zijn met de bijzondere Japanse bedrijfscultuur en jouw gidsen in het land van de rijzende zon.  

Reisdata: zaterdag 11 maart - zaterdag 18 maart 2023

Programma
18:00 uur onthaal
18:30 uur toelichting programma
20:00 uur einde
Waar
Tokai Optecs, Tienen

Grijpenlaan 25
3300 Tienen

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
gratis
Contact

Rashida Houari

03 829 25 25
Spreker(s)

Henk Houf

COO / VP Operations & Manufacturing
Terumo Europe

Kurt Leuridan

CEO
Tokai Optecs