groep wandelaars in natuur in Andalusië

Infinite Walk Andalusië. Systemisch groeitraject voor leiders met lef

Een tocht voor leiders die gaan voor hun volle potentieel en daarvoor hun eigen handelen recht in de ogen willen kijken.   

Infinite Walk Andalusië. Systemisch groeitraject voor leiders met lef

Info

Een Infinite Walk  is een tocht waarop je welkom bent met alles wat je bij hebt. Zelfs je hardnekkigste bagage! Speciaal voor ondernemers en leiders die best al wat gezien hebben van het leven. En van zichzelf! Zij die gaan voor hun volle potentieel en daarvoor hun eigen handelen recht in de ogen willen kijken.

Tine Truyts en Dieter Dehaes gaan voor, ondersteunen en spiegelen op een eindeloze wandeling. Zij als psycholoog, hij als leiderschapsgids, coach en trainer. Met tussen hen meer dan 35 jaar ervaring met systemisch werken. Onderweg graven ze met een waaier van ervaringsgerichte oefeningen, vraaggesprekken en individuele begeleiding diep in jouw kernwaarden, overtuigingen en zelfbeeld.  

Stapsgewijs ontdek je hinderlijke patronen en schadelijke dynamieken die, vaak onbewust, bepalen hoe je je gedraagt. Door jezelf ervan te bevrijden, leer je andere keuzes maken. Keuzes die helpen je plek als leider, ondernemer, partner, ouder of vriend nog krachtiger in te nemen.  

Zo wordt jouw Infinite Walk geen pad met een eindpunt, maar een richting. Een reis die je dieper in jezelf voert. Een uitnodiging om uit je comfortzone te komen, je angsten te confronteren en de schoonheid van het onbekende te omarmen. Een ontdekkingstocht waarin je nieuwe inzichten, verborgen talenten en een diepere connectie met jezelf vindt.  

Stevige schoenen aan je voeten. Je lijf fysiek in beweging. Weer naar de essentie, om terug te keren met rugzak vol wijze levenslessen. En een pak concrete handvaten om je plek als leider nog steviger en gezonder in te nemen.

Om het programma helemaal op maat te tunen, plannen Tinne en Dieter in de maanden vooraf een individueel intakegesprek, waarin ze polsen naar jouw verwachtingen en uitdagingen op deze tocht.

Meer info vind je in deze folder

Waar
Andalusië, verschillende locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 3.870 (excl. btw)

Bijstandsverzekering: € 25
Annulatieverzekering: € 304,38

Kosteloos annuleren kan tot 15/12/2024
Annuleren tussen 15/12/2024 en 15/1/2025: 50% van het bedrag verschuldigd
Annuleren na 15/1: volledig bedrag is verschuldigd

Alle overnachtingen, maaltijden en geplande activiteiten inbegrepen.
Iedereen die een flinke wandeling in de Ardennen aankan, kan mee op deze tocht.
Formulier
(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)


Facturatiegegevens

facturatiegegevens

(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)

facturatiegegevens
facturatiegegevens


CAPTCHA
4 + 9 =
Los deze eenvoudige som op en voer het resultaat in. Vb 1+3, voer 4 in.
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25