zeilboot Saeftinghe

Expeditie Saeftinghe

7-daagse zeilreis rond de Faeröer 

Een tocht waarbij de route belangrijker is dan de bestemming…

Expeditie Saeftinghe

Info

De beste stuurlui staan aan wal, zegt men wel eens. Maar dat draaien we binnenkort om! ETION zoekt avonturiers voor een 7-daagse zeiltocht rond de Faeröer eilanden. Acht matrozen die aan boord van de Saeftinghe de arctische archipel gaan verkennen. Een uniek leiderschapstraject rond verantwoordelijkheid, vertrouwen en loslaten.

Met tegen de achtergrond de pracht van de magnifieke Faeröer. Misschien wel één van Europa’s best bewaarde geheimen. 18 nietige stipjes op de kaart die dramatisch uit de Noord-Atlantische Oceaan oprijzen. Vulkanische pieken, door gletsjers gewrocht tot spectaculaire rotsformaties en ruige kliffen.

Op het dek van een zeilschip zit je midden in de adembenemende natuurpracht. De béste manier om dit eilandrijk te verkennen. Een ervaren crew zet de koers uit en loodst je veilig door nauwe zeestraten en diepe fjorden. Maar als het alle hens aan dek is, rekenen ze ook op jou! Het wordt dus meer dan zomaar een plezierreisje op een luxejacht.

Een week lang word je ondergedompeld in het leven op zee. Kort bij elkaar, buiten je comfortzone. Enkele dagen op zee geven je al snel meer inzichten in onderlinge communicatie en samenwerking. Verschillende teammomenten aan boord leiden als vanzelf tot diepgaande (zelf)reflectie. Op een tocht waarbij de route belangrijker is dan de bestemming…

De Faeröer staan bekend om hun wispelturige weergoden. In functie van waar de wind waait,
plannen we naast onze tijd aan boord ook ruimte voor natuurwandelingen, om geschiedenis te
ontdekken die teruggaat tot de Vikingen. Of om een deep dive te nemen in de dynamische en veerkrachtige economie van de archipel, op een zeewierboerderij of bij andere innovatieve, aquatische ondernemers aan de rand van de wereld.

Haal je beste zeebenen boven en monster mee aan op de Saeftinghe. Een unieke expeditie, op zoek naar de beste versie van jezelf. En nadien heb je gegarandeerd de wind in de zeilen!

Meer details vind je hier.

Waar
Faeröer eilanden, verschillende locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 5.900 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
tot 30/04/2023, daarna wordt een percentage van de deelnameprijs aangerekend. Meer details in de brochure.
Formulier
(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)


Facturatiegegevens

facturatiegegevens

(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)

facturatiegegevens
facturatiegegevens


CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.
1 + 3 =
Los deze eenvoudige som op en voer het resultaat in. Vb 1+3, voer 4 in.
Contact

Natalie Van Osselaer

0476 74 34 35