portret Angelique Foré

ETION Unplugged over burn-out

Angelique Foré, onderneemster in hart en nieren, richtte het online magazine en creative agency Belmodo op, dat ze in 2017 verkocht. Tijdens deze avond vertelt ze openhartig over de burn-out die haar leven een andere wending gaf.

ETION Unplugged over burn-out

Info

Angelique Foré, onderneemster in hart en nieren, begon in 2004 haar carrière als tv-maker bij DPG Media. Vanuit haar passie voor media, brands en community richtte ze het online magazine en creative agency Belmodo op, dat ze in 2017 verkocht. Een burn-out veranderde echter haar parcours.

Samen met Barbara De Beir richtte ze recentelijk Generation WOW op, een initiatief dat ‘vrouwelijke ondernemers en decision makers wil ondersteunen om de juiste richting te nemen op het vlak van business strategy en brand boosting’.

Tijdens deze avond vertelt Angelique openhartig over haar burn-out. Ze licht toe hoe ze deze moeilijke periode beleefde en op welke manier de burn-out haar blijvend heeft veranderd.
 

ETION Unplugged is een losgekoppelde, rode draad doorheen ons aanbod waarbij een centrale spreker wordt weggeplukt uit zijn of haar bedrijf of vertrouwde omgeving. De avond verloopt ontspannen, intiem en  informeel in een warme setting. Persoonlijke en professionele verhalen, ervaringen en ideeën worden ongedwongen en vertrouwelijk verteld, zonder micro of presentatie. De aanwezigen zijn één met de spreker, en kunnen tijdens het verhaal rechtstreeks reageren, vragen stellen of in gesprek gaan.

Programma
18:30 uur onthaal met hapje en drankje
19:00 uur gesprek en uitwisseling
20:30 uur napraten met catering
Waar
Barvatar, Gent

Woodrow Wilsonplein 4
9000 Gent

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 80 per persoon (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Angelique Foré

co-founder
Generation WOW