Campagnefoto Reveil: kaars in grasveld met lichtjes op de achtergrond

ETION Unplugged met Pieter Deknudt

Reveil is rond 1 november een begrip op talloze begraafplaatsen. Stichter Pieter Deknudt vertelt over het hoe en waarom van zijn levenswerk. 

ETION Unplugged met Pieter Deknudt

Info

Reveil zag het levenslicht in 2014, toen Pieter Deknudt zijn goede vriend Robbie verloor. Om Robbie te eren, schreef ‘Zinger’, het bandje van Robbie, het nummer Grace (Everybody’s Dying These Days). Ondanks heel wat fronsende blikken van vrienden en kennissen, besloot Pieter de song te spelen aan het graf van Robbie. Hij voelde dat dit de meest respectvolle manier was om zijn vriend, rocker in hart en nieren, te eren.

Inmiddels zijn we 8  jaar verder en organiseert Reveil herdenkingsmomenten in 1 op de 3 steden en gemeenten.  Op 1 november klinkt intussen op meer dan 100 begraafplaatsen troostmuziek, poëzie en verhalen.

Op donderdagavond 5 mei vertelt Pieter ons meer over het ontstaan van zijn levenswerk en over zijn persoonlijke dromen.

We zijn te gast bij Kaffee Social, de gezellige en warme bar van maatwerkbedrijf ‘Spoor 2’. Het Kaffee bevindt zich in de gloednieuwe gebouwen te Hamme, waar tevens de kringwinkel gevestigd is.
 

WAT IS ETION UNPLUGGED?

ETION Unplugged is een losgekoppelde, rode draad doorheen ons aanbod waarbij een centrale spreker wordt weggeplukt uit zijn of haar bedrijf of vertrouwde omgeving. De avond verloopt ontspannen, intiem en  informeel in een warme setting. Persoonlijke en professionele verhalen, ervaringen, ideeën worden ongedwongen en vertrouwelijk verteld, zonder micro of presentatie De aanwezigen zijn één met de spreker, en kunnen tijdens het verhaal rechtstreeks reageren, vragen stellen of in gesprek gaan.

Programma
18:30 uur onthaal
19:00 uur inhoudelijk gedeelte
20:00 uur netwerking met catering
Waar
Kaffee Social - Spoor 2, Hamme

Zwaarveld 57
9220 Hamme

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 95 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Pieter Deknudt

oprichter
Reveil

Pieter Deknudt, liefhebbende vader van 2 uit Deerlijk, is singer-songwriter én oprichter van Reveil, een organisatie die jaarlijks rond 1 november duizenden mensen samenbrengt voor collectieve troost- en rouwmomenten.