Mount Kilimanjaro

ETION challenge 2022: Mt Kilimanjaro

Ontdek het pure Afrika op een 10-daagse rondreis door Tanzania én de uitdaging van je leven: de beklimming van de iconische Mount Kilimanjaro samen met avonturier Jelle Veyt.

 

ETION challenge 2022: Mt Kilimanjaro

Info

ETION brengt je wel vaker op onverwachte plaatsen. Nu hebben we pas echt een adembenemend avontuur voor je in petto. Haal je bucketlist boven en noteer!

Oktober 2022: expeditie naar de top van Mount Kilimanjaro met ETION


Samen met 10 ondernemers klim je verder dan je ooit durfde dromen. Naar het dak van het Donkere Continent, met Jelle Veyt, avonturier pur sang en dé ideale gids voor een gegarandeerd unieke ervaring.

Ver van je vertrouwde kantooromgeving word je ondergedompeld in het pure Afrika. Je ontdekt op een authentieke jeepsafari, weg van de massa, de mooiste verborgen plekken van Arusha National Park. Tijdens een verblijf bij de Masai snuif je de couleur locale op en maak je kennis met de gebruiken en verhalen van deze trotse stam.


Ga de uitdaging aan!

Je ultieme doel op deze 10-daagse rondreis in Tanzania is het dak van Afrika. De top van Mount Kilimanjaro. Met een hoogte van 5.895 meter is het één van de legendarische seven summits, de zeven hoogste toppen, één per continent.

Elke dag op pad verleg je je grenzen en doe je dingen die je vroeger niet mogelijk achtte. Als team help je elkaar de hoogste piek van Afrika te bedwingen. Een avontuur waarin je je onontdekt potentieel verkent. Een uitdaging die je doet je stilstaan bij wat echt belangrijk is in je leven en werk.

Klik hier voor de volledige brochure van deze ETION Challenge.

Onze partner Wild Tanzania stelde ook een gedetailleerd dagprogramma op voor deze unieke reis.

Kennismaken met reisleider Jelle Veyt? Op zijn blog kan je alvast wegdromen bij de avonturen die hij al beleefde.

Waar
Tanzania
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 9.900 per persoon (excl. btw)
Voorschot 25% te betalen vóór 10 maart, saldo te betalen vóór 25 juni.
Kosteloos annuleren
Kostenvrij annuleren tot 09/03/2022. Nadien zijn voorschotten niet terugbetaalbaar. Meer details: zie brochure
Contact

Gizy Lamaire

03 829 25 13