zonlicht in een loofbomenbos

Digital Detox

Digitale apparaten zijn een zegen, maar ook geweldig verslavend! Kan jij nog zonder je dagelijkse dosis bits & bytes? Al eens aan een digitale detox gedacht?

Digital Detox

Info

Click, swipe, scroll, repeat! Onze dagen zijn een eindeloze aaneenschakeling geworden van pings uit je laptop, herinneringen van je agenda en push notifications op je gsm. De laatste keer dat je je mail checkte, is waarschijnlijk niet langer dan vijf minuten geleden. 

Digitale apparaten zijn een zegen, maar tegelijk geweldig verslavend! Kan jij nog zonder je dagelijkse dosis bits & bytes? Al eens aan een digitale detox gedacht?

Ook als je géén digital native bent, zit je dagelijks urenlang achter de pc. Digitale overkill leidt tot onnodige stress, 'altijd aan staan' tot onvermijdelijke burn-outs. Tijd dus voor een complete reset!

Met ETION's digitale detox ga je drie dagen lang naar het hart van de Ardennen. Je gaat er van begin tot eind volledig offline.  Ver van je vertrouwde kantooromgeving krijg je de kans om eindelijk weer te vertragen en één te worden met de natuur. Dat betekent gegarandeerde mentale rust en een energieboost waar je nog lang op zal kunnen teren!

Dat getuigen ook de deelnemers van de vorige sessie. Enkele reacties:

  • "Deze digital detox heeft me veel meer bijgebracht dan aanvankelijk gedacht. Dankbaarheid, openhartigheid en samenhorigheid zijn de drie woorden om deze beleving samen te vatten." (Kim Bogaerts, Schoonmaak Kempen)

  • "Fantastisch - grensverleggend - leven zoals het zou moeten zijn!" (Joeri Van der Poorten, Komma Board)

  • "Het was een verademing om nog eens écht samen met mensen te kunnen praten en connecteren. De ideale post-corona detox!" (Pieter Daelman, Bedenk)

Waar
Vakantiehuis Achouffe

Achouffe

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.450 (excl. btw) per persoon
Kosteloos annuleren
Kosteloos annuleren kan tot 1/3/2024. Vanaf 1/3 is 50% van de deelnameprijs verschuldigd, vanaf 1/4 is 100% verschuldigd
Formulier
(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)


Facturatiegegevens

facturatiegegevens

(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)

facturatiegegevens
facturatiegegevens


CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.
5 + 11 =
Los deze eenvoudige som op en voer het resultaat in. Vb 1+3, voer 4 in.
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25