illustratie pop-art stijl: vrouwenmond met tekstballon 'De nieuwe lichting'

De Nieuwe Lichting

Laat je in deze ongedwongen, gemoedelijke themagroep inspireren door een nieuwe generatie ondernemers. 

De Nieuwe Lichting

Info

De Nieuwe Lichting is een themagroep waar je je kan laten inspireren door de visie en aanpak van een nieuwe generatie ondernemers

Het traject bestaat uit vier sessies, telkens met 1 centrale, jonge gastheer. Als deelnemer krijg je de kans om in gesprek te gaan met en bij te leren van de spreker maar ook van de andere deelnemers. We mikken op een maximale ideeën- en ervaringsuitwisseling! Open, positief en constructief, om elkaar sterker te maken en energie te geven.
 

30 november Wout Meuleman (Beerselect) Posthotel, Wetteren
26 januari Filip Smet (AMOTEK Technologies) ViaVia Reiscafé, Mechelen
29 maart Gert Linthout (Ray & Jules) Posthotel, Wetteren
11 mei Jeroen Poels (Deltaworx) ViaVia Reiscafé, Mechelen
Waar
diverse locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 900 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Meer info
Contact

Yannick Hindryckx

0497 14 20 63
Partner(s)
Spreker(s)

Wout Meuleman

CEO
Beerselect

Wout Meuleman is CEO van BeerSelect. Ambitieus en disruptief. Was als tiener al gefascineerd door bier. In 2016 begon hij samen met twee vennoten aan zijn ondernemersverhaal. Samen runnen ze intussen de grootste brouwerij van Gent. 

Filip Smet

oprichter en CEO
AMOTEK Technologies

Filip Smet is oprichter en CEO van Amotek Technologies, een software-incubator voor start-ups. Filip is mentor bij Birdhouse en bij Vlerick en is ook Entrepreneur in Residence aan de Vlerick Entrepreneurship Academy. 

Gert Linthout

oprichter
Ray & Jules

Gert Linthout is oprichter van Ray & Jules. Gebeten door duurzaamheid, circulaire economie en gedragsverandering. Wil als radicale vernieuwer de koffie-industrie 100% petroleumvrij en 100% fair maken tegen 2050.

Jeroen Poels

CEO
Deltaworx

Jeroen Poels is CEO van Deltaworx, een uitzendkantoor voor studenten. Hij richtte Deltaworx als 18-jarige op en werd genomineerd voor de prestigieuze '30 under 30 Europe'-lijst van het Amerikaanse zakenblad Forbes.