gesloten boek op een tafel

De Levende Bibliotheek - Leuven

Mensen lezen mensen. In De Levende Bibliotheek leen je geen boeken maar mensen. Je maakt kennis met de man of vrouw achter de cover, in een persoonlijk gesprek, van mens tot mens.

De Levende Bibliotheek - Leuven

Info

'Don't judge a book by its cover.' Ga jij ook af op je eerste indruk? Je struint doorheen het gangpad van een bibliotheek. Een bijzondere cover trekt je aandacht. Je twijfelt niet en neemt het boek mee naar huis. Herkenbaar?

Wat als... we nu eens mensen lenen in plaats van boeken? Gaan we dan nog steeds af op onze eerste indruk? ETION nodigt zijn leden uit om elkaars verhalen te delen in De Levende Bibliotheek. Je maakt kennis met de man of vrouw achter de cover, in een persoonlijk gesprek, van mens tot mens. Je opent het boek van je leven voor mekaar en gaat verrijkt naar huis.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in en brengt een boek mee dat symbool staat voor wie je bent, voor wat jou gevormd heeft, voor wat bepalend was of is in je leven. Een boek, roman, jeugdboek, strip of ander boek, een titel, die staat voor jou, voor jouw leven. We matchen je tijdens het ontmoetingsmoment met een ander ETION-lid en zijn of haar verhaal. 

De Levende Bibliotheek vindt plaats op een inspirerende locatie die een echte boekensfeer ‘uitademt’. Je bent te gast in Barboek, een smaakvol verbouwde voormalige drukkerij. De tafels en kasten puilen er uit van de boeken, waartussen je neerploft in één van de vele knusse hoekjes met bistrotafeltjes en zetels. Het rijke aanbod aan koffie, thee en zelfgemaakt gebak is al een tijdje vermaard!

We organiseren ook een Levende Bibliotheek op 15 februari in The Convent (Eeklo). Komt die je beter uit? Dan zien we je daar graag met jouw boek.

 

Programma
18:30 uur onthaal en aperitief
19:00 uur de levende bibliotheek, hapjes en drankjes
21:30 uur einde
Waar
Barboek, Leuven

Schrijnmakersstraat 17, 3000 Leuven

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 95 per persoon (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)