Zeilboot Saeftinghe

Crew gezocht! Expeditie Saeftinghe

ETION zoekt 8 dappere matrozen voor een 4-daagse zeilexpeditie. Een uniek leiderschapstraject rond verantwoordelijkheid, vertrouwen en loslaten.

Crew gezocht! Expeditie Saeftinghe

Info

De beste stuurlui staan aan wal, zegt men wel eens. Maar dat draaien we binnenkort radicaal om! ETION zoekt een crew voor een 4-daagse zeilexpeditie rond de Noordzee.

Acht dappere matrozen die expeditie Saeftinghe tot een goed einde helpen brengen. Een uniek leiderschapstraject rond verantwoordelijkheid, vertrouwen en loslaten. Waarbij de route belangrijker is dan de bestemming…

Zeilen is in zekere zin de perfecte metafoor voor het leven. Zonder teamwerk blijft je bestemming een onbereikbaar doel. Je geraakt pas ergens als je optimaal samenwerkt, elkaar aanvult en versterkt. 

Enkele dagen op zee geven je al snel meer inzichten in onderlinge communicatie en samenwerking. Verschillende teammomenten aan boord leiden als vanzelf tot diepgaande (zelf)reflectie.

Voor mannen met baarden en vrouwen met zeebenen

Dit wordt niet zomaar plezierreisje op een luxejacht! Vier dagen lang wordt je ondergedompeld in het leven op zee: mee wachtlopen, koken, de zeilen hijsen en strijken, kleine reparaties doen... Ieder draagt zijn verantwoordelijkheid om het schip weer behouden de haven in te loodsen.

Het Kanaal wil ook wel eens een wispelturig stukje Noordzee zijn. We steken van wal in Oostende en varen daar waar de wind ons heen voert. Er zijn twee route-opties, in functie van het weer.

Een schip is maar zo zeewaardig als zijn bemanning. Kapitein Mike Celis en eerste stuurman Gui Boven zoeken geen stoere zeebonken. Wel teamspelers!

Je vaart uit in september, maar je reis begint al in juni. Op een kennismakingsdag ontmoet je de rest van de crew. Dan maken we de plannen concreet en brengen we jouw uitdagingen in kaart. Waar zit jouw leerbereidheid? Op welk vlak wil jij stappen zetten?

Haal je beste zeebenen boven en monster mee aan op de Saeftinghe. Een unieke expeditie, op zoek naar de beste versie van jezelf. En nadien heb je gegarandeerd de wind in de zeilen!

Alle gedetailleerde informatie vind je hier.

Waar
Noordzee

verschillende havens

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 3.200 (excl. btw) per persoon
Kosteloos annuleren
tot 21/08/2022. 50% annuleringskosten vanaf 22/08/2022, 100% vanaf 11/09/2022
Formulier

facturatiegegevens

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.

Beter laat dan...

Contact

Rashida Houari

03 829 25 25