tekening skyline Brugge

Belevingstrip Brugge: tussen ambacht en innovatie

In dit belevingsweekend leer je Brugge op een andere manier kennen. Geen Minnewater, kant of trapgeveltjes. Wel ambacht en traditie, maar dan met een moderne twist.

Belevingstrip Brugge: tussen ambacht en innovatie

Info

Brugge die scone! Met een historisch centrum dat erkend is als Unesco-werelderfgoed, mag het niet verbazen dat drommen toeristen hun weg ernaartoe vinden. Middeleeuws mysterieus, ongegeneerd bourgondisch en al eeuwenlang een metropool op mensenmaat.

In het verleden was de stad vermaard om de virtuositeit van zijn ambachtslui. Groots geworden door hun meesterschap. En dat is vandaag niet anders!

In een rijkgevuld cultureel en culinair belevingsweekend ga je op zoek naar vakmensen, ontwerpers en ambachtelijke ondernemingen die de tradities van weleer levend houden. Innovatieve ondernemers die technologie en ambacht verzoenen in eerlijke, duurzame producten die Brugge als vanouds internationaal op de kaart zetten.

Je gaat op bezoek bij Kunstateliers Slabbinck, wereldleider in de confectie van liturgische gewaden. Optiek Hoet maakt eyewear design dat verrast met een uniek evenwicht van traditionele ambacht en innovatieve technieken. Bij Brouwerij De Halve Maan ontdek je de ontstaansgeschiedenis van de Brugse Zot. Je gaat tafelen met burgemeester Dirk Defauw en enkele markante Brugse sleutelfiguren. En nog veel meer…

Meer informatie vind je in de brochure hieronder.

Waar
meerdere locaties in Brugge
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.100 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
tot 05/03/2022; nadien is een procentueel deel verschuldigd, zie annulatievoorwaarden in de brochure
Formulier

Facturatiegegevens

facturatiegegevens

facturatiegegevens
facturatiegegevens


Meer info
Contact

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)