Zicht op Boedapest vanuit kasteelramen

Belevingstrip Boedapest

Ontdek de stralende Hongaarse hoofdstad Boedapest. Balancerend tussen oost en west. In poleposition om zijn vroegere economische luister te herstellen.

Belevingstrip Boedapest

Info

Hongarije, ooit deel van het machtige Habsburgse rijk, met z’n stralende hoofdstad Boedapest. Een plek rijk aan cultuur, met een eclectische charme. Balancerend op de grens van beschavingen, waar oost en west elkaar ontmoeten.

Dankzij zijn strategische positie in het hart van het Europese continent is Hongarije een belangrijke schakel in de verbinding tussen noord en zuid en tussen Europa en Azië. Uitstekende infrastructuur en warehousing-oplossingen maken van het land een logistieke hub. Troeven waardoor Hongarije in poleposition zit om iets van z’n  vroegere economische luister te herstellen.

Tijdens een rijkgevulde belevingstrip ontdek je in Boedapest een bruisende, open ondernemerscultuur die buitenlandse investeringen, producten en diensten omarmt. Szonja Bender (FIT) en enkele Vlaamse expats nemen je mee op sleeptouw door de Hongaarse hoofdstad.

Je wordt ontvangen op de Belgische ambassade voor een netwerkavond met Belgabiz-leden. We gaan op uitstap naar Europa’s grootste testtrack voor de mobiliteit van de toekomst. En je gaat langs bij de horsetruck-afdeling van de Vlaamse paardenkoning Stephex.

Je duikt in de rijke cultuurgeschiedenis van Boedapest met een bezoek aan het parlement, een wandeling door de oude stad en de joodse wijk met z’n gigantische synagoge. Je ontspant in de therapeutische Szechenyibaden. En ook je innerlijke Bourgondiër komt aan z’n trekken! Je proeft van het beste dat de lokale gastronomie te bieden heeft. En je leert Hongarije kennen als uitmuntend wijnland.

Meer weten? Alle details lees je in de brochure.

Waar
Boedapest, Hongarije
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 2.500 (excl. btw) per persoon
Kosteloos annuleren
tot 20/06/2022, nadien is het volledige bedrag verschuldigd.
Formulier

Facturatiegegevens

facturatiegegevens

facturatiegegevens
facturatiegegevensCAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.
13 + 0 =
Los deze eenvoudige som op en voer het resultaat in. Vb 1+3, voer 4 in.
Contact

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)