Herman Konings

Afterwork peergroepen met trendanalist Herman Konings

We brengen de deelnemers van verschillende peergroepen in de Kempen samen voor een afterwork. Om kennis te maken en kennis te delen. Samen met trendanalist Herman Konings.

Afterwork peergroepen met trendanalist Herman Konings

Info

In ETION-peergroepen vind je een klankbord, los van commerciële belangen, waarin je leert van de visie en aanpak van anderen. Met deze afterwork gaan we in die kruisbestuiving nog een stapje verder. We brengen de deelnemers van verschillende peergroepen in de Kempen samen. Om, over de grenzen van de groepen heen, kennis te maken en kennis te delen.

Veelgevraagd trendanalist Herman Konings is de centrale gast, hij brengt je zijn interactieve keynote ‘Gap the mind’. Dàt we zullen veranderen, staat volgens hem wel vast. Ook historici, psychologen en sociologen hebben daar weinig illusies over. Maatschappelijke crisissen zoals de COVID-19-pandemie of de oorlog in Oekraïne hebben, ondanks hun verwoestende impact, ook een katalyserend effect. Maatschappelijke trends komen erdoor in een stroomversnelling en marktontwikkelingen vertonen rare bokkensprongen.

Herman toont je een nieuw venster met nieuwe mogelijkheden. Hij deelt op verteerbare wijze nieuwe inzichten en scenario's over het veranderende gedrag van mensen en organisaties.

Je mag je verwachten aan een inspirerende avond met verrijkende gesprekken met bekende en minder bekende peers, en een informele babbel om de avond af te sluiten.

Dit event is op vraag van en voor de peergroepen in Kempen. Als het gesmaakt wordt, komt er wellicht ook een editie in andere regio’s.

Programma
16:45 uur onthaal met aperitief en hapjes
17:30 uur keynote 'Gap the mind'
18:30 uur buffet, rondetafelgesprekken en napraten
21:00 uur einde
Waar
Square One Netropolix , Geel

Kleinhoefstraat 11
2440 Geel

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 110 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Herman Konings

beheerder
Pocket Marketing/nXt

Herman Konings is veranderingspsycholoog en trendanalist, en een veelgevraagd spreker bij bedrijven, genootschappen, overheden en het hoger onderwijs. Als bevlogen verhalenverteller neemt hij ons mee in de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zal zijn.