Annelies Maex

Wie wordt de Kempenaar 2018?

Elk jaar zet ETION met de Kempenaar een onderneming in de bloemetjes die zich op de kaart zette door haar focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Wie volgt Amival, Dienstenthuis Turnhout, Vanhout, Cartamundi en vele andere op en sleept dit jaar de felbegeerde trofee in de wacht?

Laureaat ETION-Ondernemersprijs 2017

Lothar van Diessen is de laureaat van de ETION-Ondernemersprijs 2017. Hij ontving de prijs voor zijn internship bij Wolters Kluwer Belgium. De ETION-Ondernemersprijs is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen de Universiteit Antwerpen en ETION. Al meer dan 20 jaar verzamelt ETION bij haar leden concrete bedrijfsprojecten waarrond masterstudenten van de Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen gedurende een aantal maanden kunnen werken. Zij schrijven hierover een paper en presenteren hun werk voor een jury van academici en bedrijfsbegeleiders.

Winnaar ETION-Ondernemersprijs 2016

Tijdens het Lentefeest van ETION Antwerpen-Mechelen, dat dit jaar plaatsvond op 3 juni, werd de winnaar van de Ondernemersprijs 2016 bekendgemaakt. De jury, onder leiding van Prof. Dr. Aimée Heene, kende unaniem de prijs toe aan masterstudent Handelsingenieur Laurens Van Deun, die een project uitwerkte voor het bedrijf OBO Bettermann België.

Winnaar ondernemersprijs 2015

Pieter De Rijck, masterstudent Handelsingenieur, is de winnaar van de Ondernemersprijs 2015. De prijs is het resultaat van een mooie samenwerking met de Universiteit Antwerpen. Al 20 jaar verzamelen we bij onze leden concrete bedrijfsprojecten waarrond studenten gedurende 4 à 5 maanden kunnen werken.