Activiteiten | Etion

Activiteiten

Connect or collapse!
Datum: 17-09-2018
De digitale revolutie en het bijhorende netwerkeffect sloopt almaar meer grenzen en stelt traditionele ondernemingen voor belangrijke uitdagingen. Laat u op het ETION Forum 2018 door o.m. Peter Hinssen inspireren om grenzen te verleggen en de toekomst met het nodige vertrouwen tegemoet te treden.
Haven van de toekomst
Datum: 26-09-2018
Voor de netwerkstart van onze ETION-werking in West-Vlaanderen trekken we naar de haven van Zeebrugge! In de pas geopende ABC Toren, vanuit het nieuwe rooftoprestaurant NJORD, kijken sprekers Marc Adriaensen (ICO/APZI) en Inge Dubois (Randstad) samen met ons naar de toekomst van de haven.
Wie volgt Amival op?
Datum: 18-10-2018
Welke Kempense onderneming zette zich in 2018 op de kaart door zijn focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving? Wie treedt in de voetsporen van Cartamundi, Dienstenthuis Turnhout en Amival en wint de felbegeerde Kempenaar-trofee?
Datum: 05-12-2018

Zowel de wereldeconomie als de eurozone groeide het afgelopen jaar onverwacht snel. Een sterke arbeidsmarkt deed het aantal knelpuntvacatures oplopen tot recordhoogte en stuwde het consumentenvertrouwen fors hoger. Inmiddels zijn de eerste tekenen van vertraging in zicht. De groeiende onzekerheid als gevolg van een nakende handelsoorlog en de moeilijke Brexit-onderhandelingen beginnen reeds te wegen op het vertrouwen van investeerders.

Datum: 10-12-2018
Met de Leadership Award geeft ETION een speciale erkenning aan een rolmodel uit de ondernemerswereld. We laten ons niet alleen inspireren door het verhaal van de laureaat, maar ook door keynotespreker Martin Lanik (VS), auteur van de business bestseller ‘The Leader Habit’.