Activiteiten

Ikigai: the purpose of being
Datum: 14-06-2018
Sluit samen met ons op 14 juni het werkjaar af tijdens het Zomerfeest van ETION Brabant-Brussel in Chalet Robinson, een unieke locatie in Ter Kamerenbos! Een idyllische plek die uitnodigt om het te hebben over 'Ikigai: the purpose of being’. Schrijf in vóór 24 mei en maak kans op een weekendje naar Londen voor twee personen, aangeboden door Omnia Travel!
School's out!
Datum: 15-06-2018
Zoals elk jaar eindigen we ons programma met het zomerfeest! Een leuke mix van luchtige inhoud met netwerking en culinaire verwennerij! Na zijn passage op ons zomerfeest van enkele jaren geleden komt Tanguy Serraes ons nu met veel plezier vertellen over zijn leven nà het student-ondernemerschap! We laten hem uiteraard zelf de details vertellen maar kunnen al verklappen dat je je mag verwachten aan een indrukwekkend parcours!
Datum: 20-06-2018
We sluiten het werkjaar in schoonheid af en zetten de zomer goed in! Neem je agenda alvast bij de hand en noteer: woensdag 20 juni verwachten we je op wijndomein Oud Conynsbergh in Boechout. We ontmoeten je daar voor een unieke combinatie van natuur vlakbij de stad en een inspirerend ondernemersverhaal met historische wortels.
In Vlaamse Velden
Datum: 21-06-2018
Op 21 juni zetten we de zomer in. ETION West-Vlaanderen doet dat met een Zomerfeest in de meest idyllische van alle Vlaamse Velden.
Sharing is caring!
Datum: 21-06-2018
Voor dé beach party van het jaar hoef je deze zomer helemaal niet naar de kust. Sluit samen met de ETION-jongeren het werkjaar af aan een sfeervolle strandbar te midden van het groen op donderdag 21 juni in Kasterlee. We omringen je die avond met het warmste netwerk van de Kempen en bekeren je tot een echte believer van de deeleconomie.
Connect or collapse!
Datum: 17-09-2018
De digitale revolutie en het bijhorende netwerkeffect sloopt almaar meer grenzen en stelt traditionele ondernemingen voor belangrijke uitdagingen. Laat u op het ETION Forum 2018 door o.m. Peter Hinssen inspireren om grenzen te verleggen en de toekomst met het nodige vertrouwen tegemoet te treden.
Datum: 10-12-2018

Meer informatie volgt.