Activiteiten

Datum: 20-06-2018
We sluiten het werkjaar in schoonheid af en zetten de zomer goed in! Neem je agenda alvast bij de hand en noteer: woensdag 20 juni verwachten we je op wijndomein Oud Conynsbergh in Boechout. We ontmoeten je daar voor een unieke combinatie van natuur vlakbij de stad en een inspirerend ondernemersverhaal met historische wortels.
Sharing is caring!
Datum: 21-06-2018
Voor dé beach party van het jaar hoef je deze zomer helemaal niet naar de kust. Sluit samen met de ETION-jongeren het werkjaar af aan een sfeervolle strandbar te midden van het groen op donderdag 21 juni in Kasterlee. We omringen je die avond met het warmste netwerk van de Kempen en bekeren je tot een echte believer van de deeleconomie.
In Vlaamse Velden
Datum: 21-06-2018
Op 21 juni zetten we de zomer in. ETION West-Vlaanderen doet dat met een Zomerfeest in de meest idyllische van alle Vlaamse Velden.
Connect or collapse!
Datum: 17-09-2018
De digitale revolutie en het bijhorende netwerkeffect sloopt almaar meer grenzen en stelt traditionele ondernemingen voor belangrijke uitdagingen. Laat u op het ETION Forum 2018 door o.m. Peter Hinssen inspireren om grenzen te verleggen en de toekomst met het nodige vertrouwen tegemoet te treden.
Wie volgt Amival op?
Datum: 18-10-2018
Welke Kempense onderneming zette zich in 2018 op de kaart door zijn focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving? Wie treedt in de voetsporen van Cartamundi, Dienstenthuis Turnhout en Amival en wint de felbegeerde Kempenaar-trofee?
Datum: 10-12-2018

Meer informatie volgt.