Activiteiten

Werken met zelfsturende teams
Datum: 20-02-2018

Op 20 februari zet Niko Group zijn deuren open voor 'ETION vloert'. De werknemers van Niko getuigen zélf over hoe hun ontwikkelingspotentieel ten volle benut wordt in zelfsturende teams, en ze laten zien dat bedrijfsontwikkeling ook van beneden naar boven kan stromen in plaats van omgekeerd. Nadien gaan we hierover in gesprek met de COO Goedele Heylen.

Datum: 29-03-2018
Op 29 maart zijn we te gast bij Exportslachthuis Tielt voor een exclusief gesprek over de impact van de recente undercoverreportage.
Kunst en ondernemerschap
Datum: 26-04-2018
Op 26 april zijn we te gast in De Grote Post, het jongste cultuurcentrum in Vlaanderen. Na een uiteenzetting over de werking en een rondleiding, mogen we meegenieten van een performance: ‘FIGHT NIGHT’, een politieke boksmatch vermomd als interactief, theatraal spel. Vijf spelers zullen wedijveren om jouw stem. Nadien nodigen de makers ons uit voor een kopstukkendebat met enkele Oostendse politici.
Datum: 22-05-2018
Met ‘ETION vloert’ geven we een nieuwe dimensie aan onze bedrijfsbezoeken. We krijgen van het gastbedrijf het vertrouwen om hun organisatie van binnenuit te leren kennen. We gaan niet enkel in gesprek met de CEO, maar laten ook de vloer aan het woord. Op 22 mei zijn we te gast bij Pfizer, wereldleider in de biofarmaceutische industrie.
Next generation
Datum: 29-05-2018
Brouwerij Sint-Bernardus opent haar deuren voor ETION-leden op 29 mei. Na een rondleiding en een uiteenzetting over de brouwerij is er uiteraard ook ruimschoots de tijd om te proeven.