Activiteiten

Visie en zingeving in werk en ondernemerschap
Datum: dinsdag, 23-10-2018
Al 140 jaar staat vakmanschap centraal bij Made in Inox. Tegelijk dragen Pol en Marleen een heel unieke visie op ondernemerschap uit. In een persoonlijk getuigenis brengt Marleen Baelde haar verhaal over de ‘raison d’être’ van het bedrijf. Fons Leroy getuigt over zijn ervaringen in de bijzondere samenwerking met Made in Inox.
New way of working in logistics
Datum: dinsdag, 06-11-2018
'ETION vloert’ geeft een nieuwe dimensie aan onze bedrijfsbezoeken. We krijgen van het gastbedrijf het vertrouwen om de organisatie van binnenuit te leren kennen. Ditmaal zijn we te gast bij Atlas Copco.
Datum: donderdag, 29-11-2018
Net voor de eindejaarsrush introduceren we graag ons nieuwe 'Bar@'-initiatief. We zijn te gast bij Projectatelier in Kasterlee voor een boeiend ondernemersverhaal, een informeel en inspirerend bedrijfsbezoek en een frisse pint aan een gezellige toog. Als extraatje nemen we jullie mee in de wereld van brainfitness.
Datum: donderdag, 29-11-2018
Met ETION Vloert geven we een nieuwe dimensie aan onze bedrijfsbezoeken. We gaan niet enkel in gesprek met de CEO, maar laten ook de vloer aan het woord. Voor deze editie ‘vloeren’ we graag de ‘Kempenaar’ van 2017.