Activiteiten | Etion

Activiteiten

Het nieuwe werken
Datum: 25-09-2018
De ETION Jongeren in Oost-Vlaanderen trappen op 22 septemberhet nieuwe werkjaar af met een bedrijfsbezoek bij Buro Project (Erembodegem) rond het nieuwe werken!
Nieuw Warehouse en innovatiecentrum
Datum: 04-10-2018

Alpro maakt deel uit van de DANONE groep en anticipeert vanuit de productieafdeling in Wevelgem volop op de toekomst. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar plantaardige producten werd geïnvesteerd in een nieuw warehouse en een innovatiecentrum. Zo beantwoordt Alpro aan de groei én werkt ze in de testkeuken van het onderzoekslabo aan nieuwe producten. 

Meer info volgt!

Visie en zingeving in werk en ondernemerschap
Datum: 23-10-2018

Al 140 jaar staat vakmanschap centraal bij Made in Inox. Tegelijk dragen Pol en Marleen een heel unieke visie op ondernemerschap uit. In een persoonlijk getuigenis brengt Marleen Baelde haar verhaal over de ‘raison d’être’ van het bedrijf. Vertrekkend vanuit zingeving, licht ze de verschillende elementen van hun ondernemersvisie toe, het waarom van de keuzes die het bedrijf maakt.

Fons Leroy getuigt over zijn ervaringen in de bijzondere samenwerking met Made in Inox.

New way of working in logistics
Datum: 06-11-2018

'ETION vloert’ geeft een nieuwe dimensie aan onze bedrijfsbezoeken. We krijgen van het gastbedrijf het vertrouwen om de organisatie van binnenuit te leren kennen. Ditmaal zijn we te gast bij Atlas Copco. 

De magazijnmedewerkers van Atlas Copco getuigen zélf over hoe ze de door de introductie van slimme technologie én een grotere autonomie erin slagen om de klantenservice te verbeteren, de kwaliteit van hun werk te verhogen en veiliger te werken.
Datum: 29-11-2018
Met ETION Vloert geven we een nieuwe dimensie aan onze bedrijfsbezoeken. We gaan niet enkel in gesprek met de CEO, maar laten ook de vloer aan het woord. Voor deze editie ‘vloeren’ we graag de ‘Kempenaar’ van 2017.