Activiteiten

Datum: donderdag, 16-05-2019
Met bijna 2000 medewerkers op de loonlijst is het AZ Turnhout een enorme organisatie. Zo’n mastodont van koers veranderen, is geen gemakkelijke opdracht. CEO Jo Leysen en prof. Kurt Verweire (Vlerick Business School) nemen je tijdens dit exclusieve lunchgesprek mee in de strategische cultuurverandering die van het AZ Turnhout een echt ‘gast-huis’ maakte.
De toekomst van digitale data, de rol van privacy en de strijd tussen de VS en China
Datum: woensdag, 22-05-2019
Wat is de toekomst van digitale data en hoe zal de privacywetgeving deze beïnvloeden? Wat zal de impact zijn van het groeiende conflict tussen de VS en China op het gebruik van data in Europa? Onderwerp voor een boeiend gesprek met Thierry Geerts, CEO van Google België.
Navigeren tussen risico's en opportuniteiten
Datum: vrijdag, 24-05-2019
Landen als Bangladesh, Angola en Indonesië staan nog minder ver in de ontwikkeling van hun economie, maar ze groeien snel en hebben een enorm potentieel. Ondernemen in deze landen brengt echter ook de nodige uitdagingen met zich mee. CFO Paul Lievens vertelt hoe de Jan De Nul Group navigeert tussen risico’s en opportuniteiten.
Datum: dinsdag, 18-06-2019
Voor het laatste ETION-Soudal-Panoramagesprek van het seizoen ontvangen we Martine Reynaers, managing director van het gelijknamige aluminiumbedrijf. Martine staat al sinds prille leeftijd aan het hoofd van het succesvolle familiebedrijf. We gaan met haar in gesprek over hoe CEO’s hun bedrijf voorbereiden op de toekomst.
25 jaar ondernemen in Rusland
Datum: woensdag, 26-06-2019
Rusland evolueerde in de laatste 30 jaar van een markt vol nieuwe opportuniteiten tot een land dat opnieuw openlijk in conflict ligt met de VS en Europa. Maar ondanks de wederzijdse handelssancties blijft het een land vol kansen. Christian Leysen (voorzitter) en Stefan Van Dooslaer (CEO) vertellen hoe Ahlers er al 25 jaar met succes kon ondernemen.