Activiteiten

Vind evenwicht en balans tussen je vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten
Datum: donderdag, 13-12-2018
Hoe vind je rust en balans in deze hectische tijden? Hoe sta je als vrouwelijke ondernemer in je kracht? Hoe vind je het evenwicht tussen je zakelijk inzicht en je intuïtie?
Datum: woensdag, 06-02-2019
KBC investeert sterk in digitale transformatie, maar wat is de rol van klassieke banken in een wereld waarin tech-giganten zoals Google, Facebook en Amazon ook actief worden in de financiële sector? We gaan hierover in gesprek met Johan Thijs, CEO van KBC.
Energietransitie
Datum: maandag, 11-02-2019
Welke duurzame energie en intelligente energiesystemen zijn er in de toekomst nodig? Welke nieuwe markt ontstaat er op dit moment rond duurzame energie? Prof. Ronnie Belmans, CEO van Enegyville en één van de meest gerenommeerde energiespecialisten in België, geeft op 11 februari zijn visie op de energietransitie.
Datum: donderdag, 04-04-2019

Werkgevers en artsen debatteren rond verzuim.

Elke werkgever ziet zijn medewerkers graag gemotiveerd, vol energie en met veel goesting komen werken. Toch melden mensen zich vaker ziek. De grote vraag is: gaat het om ziekte of om verzuim? En hoe kunnen we de 'vermoedelijk onterechte' zieken aanpakken?

Tijdens het dinergesprek worden meerdere cases vanuit verschillende standpunten belicht. Onder leiding van een tafelmoderator kunnen onderling ervaringen uitgewisseld worden tussen werkgevers, arbeidsgeneesheren en controleartsen. 

Datum: donderdag, 16-05-2019

Met bijna 2000 medewerkers op de loonlijst is het AZ Turnhout een enorme organisatie. Zo’n mastodont van koers veranderen, is geen gemakkelijke opdracht. CEO Jo Leysen en prof. Kurt Verweire (Vlerick Business School) nemen je op het exclusieve lunchgesprek van donderdag 16 mei mee in de strategische cultuurverandering die van het AZ Turnhout een echt ‘gast-huis’ maakte.
De toekomst van digitale data, de rol van privacy en de strijd tussen de VS en China
Datum: woensdag, 22-05-2019

Wat is de toekomst van digitale data en hoe zal de privacywetgeving deze beïnvloeden? Wat zal de impact zijn van het groeiende conflict tussen de VS en China op het gebruik van data in Europa?

We gaan hierover in gesprek met Thierry Geerts, CEO van Google België.

Deze exclusieve lunch maakt deel uit van onze reeks Haverwerfgesprekken waarbij we te gast zijn bij Tom Willemen (CEO Willemen Groep) in het haverwerf in Mechelen.

 

Datum: dinsdag, 18-06-2019

Voor het laatste ETION Soudal Panormagesprek van het seizoen ontvangen we Martine Reynaers, managing director van het gelijknamige aluminiumbedrijf. Martine staat al sinds prille leeftijd aan het hoofd van het succesvolle familiebedrijf. We gaan met haar in gesprek over hoe CEO’s hun bedrijf voorbereiden op de toekomst.

Een toekomst die Reynaers Aluminium ambitieus tegemoet kijkt. Tegen 2020 wil het bedrijf een omzet van 500 miljoen euro draaien.