Activiteiten

Datum: donderdag, 21-03-2019
Wat is de rol van steden in de toekomst? Mechelen prijkte al verschillende keren als enige Vlaamse stad op de lijst met ‘cities of the future’ van de Financial Times. Burgemeester Bart Somers werd verkozen als beste burgemeester ter wereld door zijn internationale collega’s. We gaan met hem in gesprek over hoe hij de toekomst van steden en burgemeesters ziet.
Datum: donderdag, 04-04-2019
Elke werkgever ziet zijn medewerkers graag gemotiveerd, vol energie en met veel goesting komen werken. Toch melden mensen zich vaker ziek. De grote vraag is: gaat het om ziekte of om verzuim? En hoe kunnen we de 'vermoedelijk onterechte' zieken aanpakken?
Datum: donderdag, 16-05-2019
Met bijna 2000 medewerkers op de loonlijst is het AZ Turnhout een enorme organisatie. Zo’n mastodont van koers veranderen, is geen gemakkelijke opdracht. CEO Jo Leysen en prof. Kurt Verweire (Vlerick Business School) nemen je op het exclusieve lunchgesprek van donderdag 16 mei mee in de strategische cultuurverandering die van het AZ Turnhout een echt ‘gast-huis’ maakte.
De toekomst van digitale data, de rol van privacy en de strijd tussen de VS en China
Datum: woensdag, 22-05-2019
Wat is de toekomst van digitale data en hoe zal de privacywetgeving deze beïnvloeden? Wat zal de impact zijn van het groeiende conflict tussen de VS en China op het gebruik van data in Europa? Onderwerp voor een boeiend gesprek met Thierry Geerts, CEO van Google België.
Datum: dinsdag, 18-06-2019
Voor het laatste ETION-Soudal-Panoramagesprek van het seizoen ontvangen we Martine Reynaers, managing director van het gelijknamige aluminiumbedrijf. Martine staat al sinds prille leeftijd aan het hoofd van het succesvolle familiebedrijf. We gaan met haar in gesprek over hoe CEO’s hun bedrijf voorbereiden op de toekomst.