Workshop toekomstdenken

Hoe maak je jouw onderneming 'future-proof'?
Datum: 
donderdag, 06-06-2019

Meer dan ooit bepalen externe omstandigheden het succes van jouw onderneming. Denk maar aan digitalisering, wijzigende regelgevingen, disruptieve innovaties en geopolitieke veranderingen. Toekomstdenken wordt dan ook een kerncompetentie voor de bedrijfsleiding.

Deze workshop doet je op gestructureerde wijze nadenken over de toekomst van jouw bedrijf. Je verwerft inzichten die je helpen je bedrijfsstrategie toekomstbestendig te houden en werkt aan jouw eigen omgevingsanalyse, scenariomatrix en stakeholdermapping.
In een exclusieve groep verwerf je nieuwe inzichten, maak je bedrijfseigen oefeningen en wissel je ervaringen uit in een vertrouwelijke sfeer.


Doelgroep
Leden van directie of management

Wat vonden vorige deelnemers ervan?
  • “Ideale gelegenheid om een aantal langetermijnvisies met elkaar af te toetsen.”
  • “De workshopreeks geeft een zeer goede eerste kennismaking met de theorie rond toekomstdenken. Een eerste praktijkervaring is geïntegreerd in de cyclus.”
  • “De workshop geeft zeer bruikbare informatie mee. De inhoud van de eerste sessie heb ik zelf reeds gebruikt op een conferentie bij ons op het bedrijf. Ook de gebruikte methodieken tijdens de praktijkdelen waren innovatief en zeer bruikbaar.”
Programma: 
De workshop vindt plaats op donderdag 6 juni, van 9.30u tot 17.00u.
Prijs:
655 euro pp (excl. btw), incl. documentatie, hand-outs, catering
Voor leden en niet-leden
Locatie:
De Casteleer

Pastorijstraat 38

2460 Kasterlee

Spreker(s):

Vragen?