Workshop Harmonieus Leiderschap (Deinze)

Naar een nieuwe harmonie in leiderschap
Datum: 
donderdag, 28-11-2019


Steeds meer organisaties gaan op zoek naar een nieuwe harmonie tussen aansturen en loslaten. Werknemers vragen meer autonomie, participatie en co-creatie, en krijgen die vaak ook. Heel wat leidinggevenden komen in deze omstandigheden in een identiteitscrisis. Ze botsen op de grenzen van het zuiver hiërarchische organisatiemodel en moeten hun rol anders gaan invullen.

In deze inspiratieworkshop ontdek je de kracht van elke leiderschapsstijl, vanuit een muzikale insteek. Via een aantal leiderschapslessen van beroemde dirigenten en componisten ga je op een muzikale zoektocht en krijg je meer inzicht in jouw eigen talenten en valkuilen. Zo ontdek je jouw toegevoegde waarde als leider en krijg je alle elementen mee om jouw rol een nieuwe invulling te geven.

In het tweede deel van deze muzikale workshop verdiepen we ons verder in deze rol. We laten ons daarbij helpen door een live muziekensemble en gaan ook aan de slag met concrete cases uit de groep. Vele leidinggevenden worstelen namelijk met dezelfde vraagstukken. Hoeveel ruimte geef ik mijn team? Op welke manier kan ik nog richting geven, zonder al te directief te worden? Hoe haal ik het beste in mijn mensen naar boven en zorg ik ervoor dat de juiste kennis en mindset aanwezig zijn binnen het team?

We behandelen deze en andere vragen in een kleine groep van maximum 8 personen, waar ervaringsuitwisseling centraal staat.  


Agenda:

  • Sessie 1: donderdag 28 november, 12.30 - 18.00 uur
  • Sessie 2: donderdag 5 december, 12.30 - 18.00 uur

Doelgroep: leidinggevenden

 

Programma: 
Inschrijven kan enkel voor de reeks van 2 sessies, zoals hierboven beschreven.
Prijs:
980 euro pp (excl. btw), incl. documentatie, hand-outs, catering
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Vynckthuys

Heerdweg 57
9800 Vinkt (Deinze)

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Britt De Weirt
T 03 829 25 05