**VOLZET**Bedrijfsgetuigenis Duror Fashion Group - zingeving in de praktijk

Datum: 
donderdag, 08-10-2020


Hoe kunnen bedrijven bronnen van zingeving zijn? Dat is de vraag achter Check-In, het nieuwste boek van ETION-businessfilosoof Jochanan Eynikel. Vanuit de filosofie, economie en psychologie gaat Check-In op zoek naar de rol van zingeving in de bedrijfswereld.

Duror Fashion Group is een vierdegeneratie familiebedrijf, gesticht in 1938. Met elke generatie veranderde het accent van het bedrijf. Het duurzame karakter van de bedrijfsvoering was echter al van bij de oprichting prominent aanwezig (‘Duror’ = ‘durable comme de l’or’). Wat oorspronkelijk begon als een handel in textielproducten, evolueerde vlug naar een groothandel in kledij. Vandaag is Duror Fashion Group uitgegroeid tot een vooraanstaand Belgisch modehuis, met merken als Terre Bleue, Gigue en Zilton als blikvangers.

Op 8 oktober brengen we Jochanan Eynikel en Dirk , Peter en Steven Perquy samen in een zin-vol avondprogramma.

Jochanan belicht de toenemende vraag naar zingeving in werk en economie en verheldert hoe bedrijven daar een antwoord op kunnen bieden. Twee generaties Perquy belichten hoe zij zinvol werk interpreteren én realiseren ‘op de werkvloer’.

* Voor al onze events in het najaar garanderen we dat ze enkel doorgaan als dat op een veilige manier kan. Hierdoor kan het zijn dat het format aangepast wordt. Mocht dat het geval zijn dan houden we je daar uiteraard van op de hoogte.

Programma: 
17.00 uur: onthaal
17.30 uur: zingeving in werk en economie, toelichting door Jochanan Eynikel
18.05 uur: zingeving in de praktijk door Dirk, Peter en Steven Perquy
19.00 uur: netwerking met catering
20.00 uur: einde
Prijs:
€ 60 pp
Enkel voor leden
Locatie:
Duror Fashion Group

'Gravendreef 24

9810 Nazareth

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?