**VOLZET** Into the Wild (Lapland)

Unieke 7-daagse leadership challenge in het Hoge Noorden
Datum: 
donderdag, 02-09-2021


ETION-activiteiten halen je wel vaker uit je comfortzone. Deze keer ga je pas echt op ontdekkingstocht! Op deze belevingstrip bezoek je geen stad of regio met een boeiend economisch thema. Gewoon jij en de wilde natuur van Lapland!

Eén week lang ga je back to basics en vér daar voorbij... Te midden van een onherbergzame wildernis ga jij als leider op zoek naar de beste versie van jezelf.

Een helikopter dropt je op 100 kilometer van de dichtstbijzijnde beschaving. Daar begint een trip hoog boven de poolcirkel vol fysieke en mentale uitdagingen. Onder de mooiste hemel ter wereld, waar het noorderlicht tussen de sterren danst, krijg je de kans om te vertragen en één te worden met de natuur. Te midden van de overweldigende natuurlijke schoonheid van het Hoge Noorden ontwikkel je jouw authentiek leiderschap in een uniek groeimoment dat je bergen doet verzetten.

In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers doe je - ver van je vertrouwde kantooromgeving - verrassende, nieuwe inzichten op over de leider die jij bent. Elke dag op pad biedt nieuwe groeimomenten. Onder begeleiding van een ervaren outdoor-expert en doorwinterde leiderschapscoaches verleg je je grenzen.

Meer informatie vind je in de brochure

Deze exclusieve belevingstrip is volzet. Je kan nog wel inschrijven voor de wachtlijst via .

Programma: 
zie brochure
Prijs:
€ 5.990 (excl btw)
Op uitnodiging
Spreker(s):

Vragen?