**VOLZET** Lancering nieuw ETION-boek: Check-in

Op zoek naar zin en betekenis in bedrijven
Datum: 
woensdag, 04-03-2020


Hoe kunnen bedrijven bronnen van zingeving zijn? Dat is de vraag achter Check-In, het nieuwste boek van ETION businessfilosoof Jochanan Eynikel. Vanuit de filosofie, economie en psychologie gaat Check-In op zoek naar de rol van zingeving in de bedrijfswereld.

De weg naar een betekenisvolle economie ligt in ieder geval niet in grote woorden of dure mission statements. Niet de grote verklaringen, maar persoonlijke ervaringen wijzen de weg naar zinvol werk. Zingeving begint bij jezelf. Bij de individuele ervaring van hoe jij in het leven staat. In een organisatiecontext vraagt het een persoonlijke betrokkenheid of check-in van elkeen bij de waarden en het doel van een onderneming.

Check-In laat zien hoe ‘purpose’ persoonlijk kan worden en reikt enkele concrete bouwstenen aan voor zinvol werk en betekenisgerichte bedrijven.

Op 4 maart 2020 stelt Jochanan zijn boek voor bij Deloitte Belgium in Zaventem. Verwacht je aan een zin-volle avond met persoonlijke getuigenissen van onder meer Wouter Torfs (CEO Schoenen Torfs), Ank De Wilde (founder & CEO Absolem) en Hilde Van de Velde (chief purpose officer Deloitte Belgium).


Check-in voor Check-In op 4 maart vanaf 19 uur!

Ondernemers over Check-In

  • “Dit boek verschaft een heldere en degelijke visie op zinvol werk waar ik 200% achtersta. Knap werk!”
    Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs, 10x Great Place To Work België & Best Place to Work Europe
  • “Een filosofische kijk op zingeving in werk en organisaties. Grondig en goed onderbouwd."
    Hans Bourlon, CEO Studio 100
  • “Purpose is iets heel persoonlijk. De uitdaging voor organisaties is om de omgeving te creëren waarin elk individu zijn of haar purpose kan beleven. ‘Check-In’ toont aan hoe purpose ook echt ‘personal business’ kan worden.”
    Hilde Van de Velde, chief purpose officer Deloitte Belgium

De boeklancering is VOLZET. Je kan wel nog inschrijven op de wachtlijst via . We contacteren je dan zodra er iemand afhaakt.

Programma: 
19.00 uur: Onthaal
19.30 uur: Voorstelling "Check-In" met Wouter Torfs (Torfs Schoenen), Ank De Wilde (Absolem) en Hilde Van de Velde (Deloitte)
20.45 uur: Receptie
Prijs:
€ 30 (excl. btw, incl. boek)
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Deloitte Gateway Office

Gateway building Luchthaven Brussel Nationaal 1 J
1930 Zaventem

Vragen?

Vicky Knaepen
T 03 829 25 25