**VOLZET** Belevingstrip Praag 2021

Ondernemen in Centraal- en Oost-Europa
Datum: 
woensdag, 06-10-2021


Praag wordt door velen beschouwd als één van de mooiste steden van Europa. De Gouden Stad aan de Moldau waarvan het hele historische centrum op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Een sprookjesachtige stad die haast een architectuurleerboek in 3D lijkt. Zijn romaanse kapellen, gotische kathedralen, barokke paleizen, wereldse art-nouveaugebouwen en unieke kubistische architectuur maken het tot een plek zonder weerga in de wereld.

Te midden van die historische pracht en praal bubbelt ook een bruisende ondernemerscultuur. Tsjechië is in veel opzichten een favoriete zakenbestemming. Centraler in Europa bestaat bijna niet. Met een solide technologische infrastructuur, hoogopgeleide en internationaal georiënteerde arbeidskrachten en democratische loonkosten. Troeven die van Praag een van de belangrijkste innovatiehubs ter wereld maken.

Twee Vlaamse expats, die al jarenlang in de Tsjechische hoofdstad actief zijn, nemen je mee op sleeptouw. Tim Belon en Joke Cocquyt brengen je in contact met tal van sleutelspelers uit de regio. Je ontmoet er vertegenwoordigers van de Visegrad-landen en tal van Vlaamse ondernemers die de stap naar Praag al zetten. Dé gedroomde springplank om te ontdekken welke boeiende opportuniteiten ondernemen in deze regio biedt. 

Uiteraard is er ook ruimte voor cultuur, met een pikant bezoek aan de Prague Burlesque en een ontdekkingstocht door de darkly romantic steegjes van de Oude Stad. Als exclusieve kers op de taart bezoek je het Lobkowicz-paleis in de Praagse Burcht, in gezelschap van een van de prinselijke erfgenamen.

Het gedetailleerde programma lees je hier.


Prijs:
€ 1.990 pp (excl. btw)
Enkel voor leden

Vragen?