** VOLZET ** Belevingstrip Estland 2019

Datum: 
dinsdag, 24-09-2019Er is waarschijnlijk geen plek ter wereld waar je de digitale transformatie beter kan ervaren dan in Estland. Het meest ondernemende land van Europa volgens het World Economic Forum. Het meest gedigitaliseerde land ter wereld volgens Wired. En dus dé ideale bestemming voor een ETION-belevingstrip! Zet je koffers alvast klaar voor een unieke reis van 24 tot 27 september.

In de bruisende Estse hoofdstad Tallinn maak je kennis met een land dat als een digitale feniks uit de ruïnes van het communisme is verrezen. Je ontdekt er een van de meest geavanceerde e-maatschappijen ter wereld. Een ware hotspot voor ondernemerschap met een bloeiende start-upcultuur, intrapreneurship en een digitale overheid.

Op deze inspiratietour in en rondom Tallinn ontmoeten we grote en kleine spelers van de digitale transformatie van Estland. Met Skype op kop, waarvan de software geschreven werd door drie Esten. We kijken ook binnen bij de jonge wolven van de financiële unicorn Transferwise, start-upincubator Tehnopol en nog vele andere.

Uiteraard komen ook de 'offline' troeven van Tallinn aan bod, met onder meer een fietstour door de hipste wijken van Tallinn of een bezoek aan de prachtige middeleeuwse sprookjesstad, die terecht een plaatsje heeft op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Er zijn slechts 18 plaatsen beschikbaar voor deze belevingstrip, wees er dus snel bij!

Gedetailleerde reisinformatie vind je hier.


Deze exclusieve belevingstrip is volzet. Je kan nog wel inschrijven voor de wachtlijst via jochanan.eynikel@etion.be

Programma: 
zie hierboven
Prijs:
eenpersoonskamer: € 2.475 per persoon (excl. btw)
Op uitnodiging
Locatie:
Estland
Spreker(s):

Vragen?