**VOLZET** Bedrijfsbezoek Colruyt Group Fine Food

Factory of the future 2019
Datum: 
vrijdag, 04-10-2019


Colruyt Group Fine Food behoort tot de 10 grootste voedingsbedrijven van België. In Halle werd 2 jaar geleden een hypermoderne fabriek gebouwd voor de productie van charcuterie en vers bereide maaltijden, waarbij het productieproces van begin tot eind in eigen beheer is.

Dankzij ‘state-of-the-art’-machines en automatisering verloopt het hele proces efficiënt. Hierdoor kan men produceren tegen de laagste kosten én tegelijk de beste kwaliteit garanderen. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de strenge voedselveiligheidsnormen en aan goede werkomstandigheden.

De medewerkers konden zich via bijkomende opleidingen aanpassen aan de nieuwe organisatie en technologie. Ze kregen zo ook de kans om door te groeien en/of aan de slag te gaan in een andere afdeling van de site. De hele omschakeling gebeurde zonder ontslagen.

Schrijf je nu in voor het bedrijfsbezoek en ervaar hoe Colruyt onderneemt met aandacht voor mens en milieu. Bekijk zelf de ergonomische ateliers en energiebesparende waterzuivering- en koeling-installaties waarvoor ze de ‘Factory of the Future Award’ ontvingen.

Omwille van het beperkte aantal deelnemers kan je voor dit bedrijfsbezoek enkel inschrijven als je een persoonlijke uitnodiging ontvangt!

Programma: 
08.30 uur: Onthaal en verwelkoming met ontbijt
09.00 uur: Toelichting aanpak / voorstelling bedrijf
09.45 uur: omkleding en bedrijfsbezoek
11.00 uur: Nabespreking + Questions & Answers
11.30 uur: Afsluiting bedrijfsbezoek
Prijs:
€ 55 pp (excl. btw)
Op uitnodiging
Locatie:
Colruyt Group Fine Food

Bilkensveld 3
1500 Halle

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?