Unieke gesprekspartners: Dirk Coorevits (CEO Soudal)

Trends Manager van het Jaar 2020
Datum: 
donderdag, 11-03-2021


Derde keer, goeie keer! Begin dit jaar verzilverde Dirk Coorevits, CEO van Soudal, zijn derde opeenvolgende nominatie voor de Trends Manager van het Jaar. ETION wist hem te strikken voor een digitaal gesprek op 11 maart over leiderschap en groei in een globale multinational.

Dat de 61-jarige West-Vlaming op een dag deze award zou winnen, stond in de sterren geschreven. De chemiereus Soudal kan immers straffe cijfers voorleggen. Aanwezig in 140 landen met 20 productievestigingen, verspreid over 5 werelddelen, verwacht Soudal in 2021 de magische barrière van 1 miljard euro omzet te doorbreken.

Vers van de schoolbanken, startte Dirk 38 jaar geleden zijn carrière bij Soudal. Vandaag staat hij aan het hoofd van een globale multinational met 3.500 werknemers. Soudal volgt al jarenlang een strategie van organische groei. Continuïteit is daarbij altijd prioriteit nummer één. Geen grote risicovolle avonturen of zotte toeren, noeste West-Vlaamse arbeidsethos ontmoet er Kempens boerenverstand.

Zijn leiderschapsstijl omschreef Dirk voor Trends als eerlijk, rechtlijnig en misschien een tikje ongeduldig: “Niet zeveren of jezelf opblazen met grote theorieën. Gewoon goed samenwerken als team, en kunnen lachen. Dat is het voor mij.”

Hans Diels, expert geopolitiek en toekomstdenker, zal het met Dirk hebben over meegroeien als leider met een groeiend bedrijf en over hoe je in een steeds globalere wereld ook lokaal de vinger aan de pols houdt.

Programma: 
11.55 uur: intro / onthaal
12.00 uur: gesprek met Dirk Coorevits
13.00 uur: out-tro en afscheid
Prijs:
€ 45 (excl. btw)
Enkel voor leden
Locatie:
online, kort voor het event ontvang je de deelnamelink
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?