Themagroep: Dilemma's voor eigenaars

ETION-traject in samenwerking met Deminor
Datum: 
donderdag, 12-03-2020
Zet in kalender


Als (mede-)eigenaar van een, al dan niet familiale, onderneming krijg je te maken met heel wat uitdagingen en dilemma's. Deze kunnen zowel rationeel als emotioneel van aard zijn. Denk bijvoorbeeld aan het juiste evenwicht vinden tussen eigenaar(s), bestuur en management, maar evenzeer aan constructief omgaan met emoties, spanning en conflict.

Tijdens dit traject van 4 sessies, dat ETION in samenwerking met Deminor organiseert, krijg je de kans om in een beperkte groep van collega-eigenaars, dieper in te gaan op alle dilemma's waarmee je wordt geconfronteerd. 

De 4 bijeenkomsten vinden afwisselend plaats op een vlot bereikbare locatie in de omgeving van Gent en Kortrijk op volgende data in 2020: 

  • Donderdag 12 maart - Kortrijk
  • Donderdag 28 mei - Gent
  • Donderdag 24 september - Kortrijk
  • Donderdag 26 november - Gent

De sessies worden inhoudelijk ondersteund door Bernard Thuysbaert & Jan Baptist Cooreman van Deminor en door Hanne Van Waeyenberghe (In der Minne)

Meer info vind je op de projectfiche.

Programma: 
18.30 uur: onthaal
19.00 uur: rondetafel
21.30 uur: einde
Prijs:
€ 640 voor het traject van 4 sessies (incl. maaltijden, excl. btw). Deelname is ten persoonlijke titel. Er kan bij afwezigheid geen vervanger gestuurd worden.
Op uitnodiging
Locatie:
afwisselend in Kortrijk en Gent
Partner(s):

Vragen?

Yannick Hindryckx
T 0497 14 20 63