Talent Table

Reeks rondetafelgesprekken voor beslissingsnemers met veranderkracht die creatief inzetten op talent
Datum: 
donderdag, 14-03-2019


De war on talent woedt in alle hevigheid. Dit vraagt om een andere aanpak. De blik verruimen. Creatief omgaan met talent. Anders kijken naar de medewerkers die we aan boord willen halen, maar ook naar de mensen die we aan boord hebben.

Tijdens deze ontmoetingsmomenten praten beslissingsnemers met veranderkracht in alle openheid over de uitdagingen waarmee ze kampen. Tijdens gesprekken-rond-de-tafel toets je inzichten af aan je eigen ervaringen en aan deze van de andere deelnemers.

 • donderdag 14 maart 2019 - ‘Healthiest careers’
  Zorg voor anderen is wat mensen bindt bij Janssen. Janssen streeft naar een duurzame relatie met haar medewerkers door hen te stimuleren om hun loopbaan zelf in handen te nemen. Zij worden gemotiveerd om te doen wat ze graag doen en waar ze goed in zijn.
  Expert: Anouck Van Hoydonck (director agile workforce Janssen Pharmaceutica)

 • donderdag 9 mei 2019 - Creatief inzetten van talent – (re)matching
  Voor 72% van de ondernemingen is arbeidsschaarste een realiteit. Hoe ga je creatief om in de zoektocht naar medewerkers én hoe hou je hen aan boord?
  Experten: Erna Sterckx (talent development Acerta) en Bart Vandamme (directeur medewerkersbeleid Familiehulp)

 • donderdag 26 september 2019 - War on talent & diversiteit
  In de strijd om talent is inzetten op diversiteit de boodschap. Meer nog: als je diversiteit begrijpt, heb je de sleutels voor de toekomst in handen. Maar wat verstaan we onder diversiteit en is je bedrijf überhaupt diversity proof?
  Expert: Hassan Al Hilou (strategisch adviseur en oprichter AGE Consultancy)

 • donderdag 21 november 2019 - Kerntalenten
  Hoewel externe invloeden mee de ontwikkeling van je persoonlijkheid bepalen, toch verandert de kern - je natuurlijke aanleg - nooit wezenlijk. Deze kern geeft de grenzen van je mogelijkheden aan en is het fundament waarop competenties verder ontwikkeld kunnen worden.
  Expert: Chantal Coene (erkend kerntalentenspecialist en zaakvoerder Jos HR Services)

 Deelname is ten persoonlijke titel. Inschrijven kan enkel voor de volledige reeks via sofie.delvaux@etion.be (T 0470 45 34 39).

Programma: 
8.00 uur: onthaal
8.30 uur: aanvang inhoudelijk gedeelte
10.30 uur: einde
Prijs:
€ 680 (excl. btw)
Exclusief
Locatie:
3hoog Leuven

Mechelsevest 90
3000 Leuven

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Sofie Delvaux
T 0470 45 34 39