Stefaan Vanhooren (ex-Agfa) do's-and-don'ts over ondernemen in China

Ondernemen in China
Datum: 
dinsdag, 04-05-2021
Zet in kalender


Tijdens een exclusief lunchgesprek in beperkte kring, put industrieel topmanager Stefaan Vanhooren (56) uit zijn jarenlange ervaring op het internationale toneel om je wegwijs te maken in één van de grootste economieën ter wereld.

Zijn loopbaan van meer dan 30 jaar bij Agfa – tot voor kort was hij er corporate president offset solutions en lid van het uitvoerend comité – bracht Stefaan in heel Azië en maakt van hem de perfecte tafelgenoot voor een gesprek rond ondernemen in deze regio.

Zo was hij verantwoordelijk voor de joint venture van de Mortselse beeldvormingsgroep in China. Hij vertelt ons meer over de lessen die hij hieruit kon trekken en ook de moeilijkheden achter dit Aziatische succesverhaal komen aan bod.

Je gaat naar huis met de belangrijkste do’s-and-don’ts rond ondernemen in het Verre Oosten. Hét ideale lunchgesprek dus voor bedrijfsleiders die zaken willen doen in China!

Voor al onze events garanderen we dat ze enkel doorgaan als dat op een veilige manier kan. Hierdoor kan het zijn dat het format aangepast wordt.

Programma: 
11.45 uur: Onthaal
12.00 uur: Lunchgesprek met Stefaan Vanhooren
14.00 uur: Einde
Prijs:
Prijs: € 135 (excl. btw), enkel op uitnodiging
Op uitnodiging
Locatie:
Auberge du Pêcheur
Pontstraat 41
9831 Deurle / St. Martens Latem
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?