Picanol: na de cyberaanval

Geert Ostyn blikt terug (en vooruit)
Datum: 
woensdag, 24-11-2021
Zet in kalender


13 januari 2020. Corona was nog een verre dreiging. Deze datum blijft voor weefgetouwenfabrikant Picanol Group echter in het geheugen gegrift. Die ochtend bleek het bedrijf slachtoffer te zijn van een georchestreerde hacking die wereldwijd de systemen één voor één platlegde. De productie viel stil, werknemers moesten naar huis, communicatie viel uit, de pers stond voor de deur. In de weken erna werkte Picanol Group met man en macht om het bedrijf weer operationeel te krijgen.

Als senior vice president maakte Geert Ostyn dit vanop de eerste rij mee. De eerste hachelijke momenten, het zoeken naar oplossingen, beslissingen en keuzes die moesten worden gemaakt, het proces om het bedrijf weer op te starten.

Geert neemt ons mee terug naar de gebeurtenissen en geeft een inkijk in de impact die een dergelijke crisis heeft op het bedrijf en op de mensen. En: hoe dekt het bedrijf zich nu in tegen de risico’s van cybercriminaliteit?

Een boeiend relaas van enkele bewogen weken!


* Voor al onze events in het najaar garanderen we dat ze enkel doorgaan als dat op een veilige manier kan. Hierdoor kan het zijn dat het format aangepast wordt. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we je daar uiteraard van op de hoogte.

Programma: 
19.00 uur: onthaal
19.30 uur: getuigenis van Geert Ostyn & uitwisseling
20.45 uur: netwerking met hapje en drankje
Prijs:
€ 70 pp
Enkel voor leden
Locatie:
De Pereboom

Korte Meersstraat 6
8900 Ieper

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?