Outlook 2021 Oost- en West-Vlaanderen

Wat brengt 2021?
Datum: 
maandag, 23-11-2020
Zet in kalender


Naar goede gewoonte fileert onze ETION Outlook de economische realiteit. We kijken vooruit naar 2021. Het jaar nadat de wereld de reset-knop hard induwde... Welke sectoren tonen veerkracht? In welke hoek vallen de klappen? Hoe snel zal de economie weer herstellen? Is het dieptepunt eigenlijk al wel bereikt? Welke lessen hebben we geleerd en welke opportuniteiten zijn er?

We onderzoeken welk vaccin jouw bedrijf beschermt tegen nieuwe, nog onbekende catastrofes. En grijpen de kansen om het helemaal over een andere boeg te gooien! Een herstart richting duurzame economie of waar telewerk de mobiliteitsknoop definitief ontwart. De economische vooruitzichten zijn nu nog grimmig. Gloort er in het nieuwe jaar hoop aan de horizon?

Indra Dewitte, hoofdredacteur van ‘Het Belang van Limburg’ modereert een geanimeerd tafelgesprek tussen drie experten. Verwacht je aan keiharde economische analyses, vooruitzichten voor de arbeidsmarkt, geopolitieke trends en een internationaal ondernemersperspectief. Warm verpakt in een verrassende, nieuwe format!

* Voor al onze events in het najaar garanderen we dat ze enkel doorgaan als dat op een veilige manier kan. Hierdoor kan het zijn dat het format aangepast wordt. Mocht dat het geval zijn dan houden we je daar uiteraard van op de hoogte.

Programma: 
18.30 uur: onthaal en walking dinner
19.30 uur: inhoudelijk gedeelte Outlook 2021
21.00 uur: vervolg walking dinner
22.30 uur: einde
Prijs:
€ 110 pp voor leden, € 150 pp voor niet-leden
Enkel voor leden
Locatie:
Claerhout Communicatiecampus - AuditoRium4

Sint-Denijslaan 485
9000 Gent

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?