Outlook 2021 Brabant-Brussel

Wat brengt 2021?
Datum: 
donderdag, 12-11-2020
Zet in kalender


Naar goede gewoonte fileert onze ETION Outlook de economische realiteit. We kijken vooruit naar 2021. Het jaar nadat de wereld de reset-knop hard induwde... Welke sectoren tonen veerkracht? In welke hoek vallen de klappen? Hoe snel zal de economie weer herstellen? Is het dieptepunt eigenlijk al wel bereikt? Welke lessen hebben we geleerd en welke opportuniteiten zijn er?

We onderzoeken welk vaccin jouw bedrijf beschermt tegen nieuwe, nog onbekende catastrofes. En grijpen de kansen om het helemaal over een andere boeg te gooien! Een herstart richting duurzame economie of waar telewerk de mobiliteitsknoop definitief ontwart. De economische vooruitzichten zijn nu nog grimmig. Gloort er in het nieuwe jaar hoop aan de horizon?

Indra Dewitte, hoofdredacteur van ‘Het Belang van Limburg’ modereert een geanimeerd tafelgesprek tussen drie experten en twee ondernemers. Verwacht je aan keiharde economische analyses, vooruitzichten voor de arbeidsmarkt, geopolitieke trends en een internationaal ondernemersperspectief. Warm verpakt in een verrassende, nieuwe format!

Programma: 
18.30 uur: onthaal en walking dinner
19.30 uur: inhoudelijk gedeelte Outlook
21.00 uur: vervolg walking dinner
22.30 uur: einde
Prijs:
€ 110 pp voor leden, € 150 pp voor niet-leden
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Faculty Club
Groot Begijnhof 14
3000 Leuven
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?