Ontbijtsessie 'Waardevol Werkloos' met Geert Janssens

ETION @ E-Commerce Xpo Kortrijk
Datum: 
dinsdag, 15-10-2019


Tijdens E-commerce Xpo in Kortrijk toont de digitale wereld zich van zijn meest veelzijdige kant. Met praktische oplossingen, sterke voorbeelden en tientallen seminars, keynotes en panelgesprekken ontdek je de nieuwste mogelijkheden en meest innoverende technologie. Het volledige programma vind je hier.

Ook ETION is er aanwezig met enkele seminars! Zo kan je o.m. op dinsdagochtend in The Greenhouse samen ontbijten met onze hoofdeconoom Geert Janssens. Hij stelt er zijn boek 'Waardevol werkloos' voor. 

Worden we morgen allemaal werkloos? Hoe ziet de arbeidsmarkt van de toekomst eruit? Wat zijn de maatschappelijke gevolgen van digitalisering, robotisering en artificiële intelligentie? Wat is de rol van de mens in de economie van de toekomst? Brengt technologische verandering ons naar een nieuw samenlevingsmodel?

De vierde revolutie - de opkomst van AI en versnelde automatisering - maakt onze toekomst meer onvoorspelbaar dan ooit. Blijft alles bij het oude of moeten we straks weer allemaal naar school? Pikken robots onze jobs in en worden we allemaal werkloos in een 'Robocalyps'?

Via de juiste inzichten, achtergrondkennis en kritische vragen vormt dit boek een voorbereiding op de vraagstukken van morgen, en een uitnodiging om de toekomst zelf vorm te geven. 

Deelnemers krijgen gratis toegang tot de beurs!

Programma: 
09.00 uur: ontbijt en boekvoorstelling
10.00 uur: einde
Prijs:
€ 50 pp
Voor leden en niet-leden
Locatie:
The Greenhouse - Kortrijk Xpo

Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Birgit Stokx
T 03 829 25 25