Ondernemende vrouwen: Workshop Adem

Manage zelf je energiebalans!
Datum: 
vrijdag, 15-11-2019


De wereld verandert sneller dan ooit. In zo'n intense wereld moet je als individu ook sterker in je eigen schoenen staan om met al die verandering gezond te kunnen omgaan en in beweging te blijven. Die draagkracht heb je alleen maar als je je energiebalans dagelijks ook goed bewaakt en beheert. Hoe je dat doet, kom je te weten in onze workshop Adem onder leiding van Leen Adams en Karolien Emmers.

Er bestaat vandaag een heel arsenaal van methoden en professionals die je helpen je energiepeil in balans te houden. Die zijn vaak waardevol en nuttig op de momenten dat echte vertraging nodig is.

Alleen, wat als het leven weer zijn gewone, snelle vaart neemt? Hoe kan je dan verder met al die kennis rond zelfzorg en die ook dagelijks in de praktijk omzetten? Hoe kan je pragmatisch én duurzaam aan de slag met het managen van je eigen energiebalans?

Leen en Karolien ontwikkelden op basis van de training, ervaring en expertise van tal van coaches een makkelijke methode om je energiepeil in balans te houden. Onder het label ADEM willen ze graag de ‘Ikea van de zelfontplooiing’ worden met doordachte, eenvoudige en speelse DIY-tools om jezelf te leren versterken.

In deze workshop maak je kennis met Your Energy Journal (YEJ!). Een toegankelijk dagelijks ritueel van nog geen tien minuten waarmee je via een paar eenvoudige oefeningen en handige checklijstjes je batterijen weer kan opladen.

Je ontdekt tijdens een aangename lunch alle aspecten van YEJ! én krijgt het boek mee naar huis. Zo kan je nadien zelf aan de slag en word je je eigen beste coach.

Programma: 
12.00 uur: ontvangst
12.15 uur: lunch
12.45 uur: start workshop
15.00 uur: napraten bij een drankje en een gezonde versnapering
15.30 uur: einde
Prijs:
€ 75 (excl. btw), inclusief boek 'Your Energy Journal'
Voor leden en niet-leden
Locatie:
De Casteleer

Pastorijstraat 38

2460 Kasterlee

Spreker(s):

Vragen?

Greet Havermans
T 0477 998985