Naar het WK Tijdrijden met ETION én Frank Hoste

Datum: 
zondag, 19-09-2021
Zet in kalender


Voor de wielerfans onder onze leden hebben we een unieke buitenkans in petto. Beleef samen met ETION en ex-renner Frank Hoste op zondag 19 september  een sportief droommoment op het WK Tijdrijden.

De UCI koos wielerminnend Vlaanderen uit als gastregio voor het honderdjarige bestaan van het wereldkampioenschap wielrennen. Dat WK gaat dit jaar van start met de individuele tijdrit voor eliterenners bij de mannen. En voor het eerst sinds lang strijden in de Belgische selectie enkele kleppers mee voor het eremetaal.

Een thuismatch voor medaillekandidaten als Wout Van Aert, Remco Evenepoel, regerend werelduurrecordhouder Victor Campenaerts en Belgisch tijdritkampioen Yves Lampaert.

Kom mee supporteren voor onze jongens! Samen met een beperkte groep beslissingsnemers verzamelen we om 12 uur in Westkapelle voor een aperitief en verzorgde netwerklunch op wandelafstand van het parcours. Na het voor- en hoofdgerecht zien we de passages van enkele renners. De ontknoping volgen we op televisie na het dessert.

Ex-renner Frank Hoste schuift met ons mee aan tafel. Hij werd tijdens zijn wielerloopbaan Belgisch kampioen en won ook een groene trui in de Tour de France. Vandaag treedt hij regelmatig op als co-commentator voor Sporza radio en televisie. Daarnaast is hij nog zeer actief in de wielerwereld. Onder meer als regulator, waarbij hij instaat voor de veiligheid tijdens wielerwedstrijden. Hij vervult ook dit jaar een actieve rol tijdens de wegwedstrijden van deze wereldkampioenschappen.

Frank is echt een vat vol wielerkennis, ervaring en anekdotes die hij met plezier, gemoedelijk en in alle openheid, zal delen met de groep.

Programma: 
12.00 uur: Start
17.00 uur: Einde
Prijs:
215 euro (excl. btw), all-in
Enkel voor leden
Locatie:
Charl’s

Kalvekeetdijk 137
Knokke-Heist (Westkapelle)

Partner(s):

Vragen?