Lunchgesprek met trendwatcher Stefaan Vandist

Welkom in Pretopia!
Datum: 
maandag, 19-10-2020


Voor al onze events in het najaar garanderen we dat ze enkel doorgaan indien dit op een veilige manier kan. Hierdoor kan het zijn dat het format aangepast wordt.


Tijdens het lunchgesprek op 19 oktober neemt trendwatcher Stefaan Vandist ons mee naar ‘Pretopia'. De turbulente jaren tien liggen achter ons, de jaren twintig zijn aangebroken met aandacht voor ecologie en klimaat als de meest bepalende macro-trend in bedrijfsvoering, ontwerp, maatschappelijke veranderingen en het leven van alle dag. De periode waarin we filosoferen over het 'Waarom’ is afgelopen. Een lange periode van ‘Hoe’ breekt aan, waarin samenleving en economie op een nieuwe leest worden geschoeid.

In Pretopia onderzoekt Stefaan Vandist samen met ons welke interessante innovatiepaden en scenario’s hun opwachting maken in de bedrijfswereld, en hoe we hiermee aan de slag kunnen.

Stefaan Vandist werkt als spreker en procesbegeleider, voor zowel overheden als bedrijven, rond toekomstverkenning, trends en strategische planning rond sustainability.

 

Programma: 
11.45 uur: Onthaal met aperitief
12.30 uur: Presentatie en lunch
14.00 uur: Einde
Prijs:
€ 45 digitaal (excl. btw)
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Technopolis

Technologielaan 1, 2800 Mechelen

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?