Lunchgesprek met topondernemer Jurgen Ingels

Maak kennis met de peetvader van de Belgische technologiesector
Datum: 
maandag, 07-12-2020
Zet in kalender

Voor al onze events in het najaar garanderen we dat ze enkel doorgaan indien dit op een veilige manier kan. Hierdoor kan het zijn dat het format aangepast wordt.

Als afsluiter van 2020 ontvangen we je in Hotel Van Der Valk Mechelen voor een lunchgesprek in eminent gezelschap. Op maandag 7 december schuiven we aan tafel bij Jurgen Ingels. Serie-ondernemer, durfkapitalist en volgens velen de peetvader van de Belgische technologiesector.

Jurgen is vooral bekend als drijvende kracht achter het succesvolle Clear2Pay. Een pioniersbedrijf in fintech, dat in 2014 werd overgenomen door wereldleider FIS.

Vandaag investeert de West-Vlaming actief in veelbelovende techbedrijven en is hij als bestuurslid een drijvende kracht in van talloze startende ondernemingen. Met het door hem opgerichte investeringsfonds Smartfin Capital is het zijn ambitie de Belgische technologiesector mee naar wereldniveau te tillen.

In België geldt Jurgen voor heel wat jonge ondernemers als rolmodel. Zijn unieke levensverhaal staat nu te boek. “50 lessen voor ondernemers” bevat tal van geheime recepten om een bedrijf succesvol te laten groeien. Concrete, praktisch toepasbare tips die voor elke ondernemer een meerwaarde zijn. Een wervelend verhaal doorspekt met persoonlijke anekdotes die tonen dat het ook bij hem niet altijd van een leien dakje liep.

Programma: 
11.45 uur: Onthaal met aperitief
12.30 uur: Presentatie en lunch
14.00 uur: Einde
Prijs:
€ 105 (excl. btw)
Enkel voor leden
Locatie:
Van der Valk Mechelen

Rode-Kruisplein 1-4
2800 Mechelen

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?