Lunchgesprek met Daan De Wever, CEO Destiny Group en Thomas Van Eeckhout, CEO EASI

Over gedeelde bedrijfscultuur en gelukkige werknemers
Datum: 
dinsdag, 10-03-2020


In oktober 2019 kondigden Daan De Wever (CEO van Destiny Group) en Thomas Van Eeckhout (CEO van EASI) een nauw, strategisch partnerschap aan. Cruciaal voor het sluiten van dit partnerschap bleek vooral een gedeelde bedrijfscultuur. 

Beide CEO’s zijn ervan overtuigd dat de duurzame groei van hun bedrijf vooral te danken is aan hun werknemers, die zij zien als de kern van hun bedrijf. Zij investeren dan ook volop in het geluk van hun werknemers. De positieve effecten van deze aanpak zijn ook bij de klant te voelen: gelukkige werknemers zorgen immers voor gelukkige klanten.

Secure Cloud Telecomaanbieder Destiny en cloudleverancier EASI zijn de afgelopen jaren meermaals geprezen voor hun sterke, duurzame groei zowel binnen als buiten de landsgrenzen. In 2019 werd Destiny door Deloitte voor de tweede keer uitgeroepen tot 'Fast50 Winner Most Sustainable Growth' en werd Daan De Wever door Roularta / Datanews erkend als 'ICT Personality of the Year'. In datzelfde jaar werd EASI door Ernst & Young bekroond tot 'Onderneming van het Jaar' en rijfde het bedrijf voor de vijfde keer op rij de 'Best Workplace- award binnen.

Deze activiteit is voorbehouden voor beslissingsnemers met veranderkracht die in hun organisatie bezig zijn met waarden, strategie en samenwerkingsverbanden.

Programma: 
11.45 uur: Ontvangst met aperitief
12.15 uur: Gesprek met Daan De Wever & Thomas Van Eeckhout, begeleid door Geert Janssens
13.00 uur: Walking lunch
14.00 uur: Einde
Prijs:
€ 95 (excl. btw)
Enkel voor leden
Locatie:
Living Tomorrow
Indringingsweg 1
1800 Vilvoorde
Partner(s):

Vragen?

Sofie Steyaert
T 03 829 25 25