Leertraject Waarde(n)vol leiderschap

Vind kracht en plezier in leiden vanuit waarden
Datum: 
donderdag, 24-03-2022
Zet in kalender


Waarden maken wie we zijn, waar je voor staat in het leven. Waarden zijn allesbepalend. En tegelijk ongrijpbaar, bijna niet te vatten… In het nieuwe ETION-leertraject Waarde(n)vol leiderschap ga je op zoek naar de waarden die jou drijven. Jouw eigen verhaal en de betekenis erachter.

Succesvolle organisaties onderscheiden zich vaak door wat onder de waterlijn speelt. De onbestemde onderstroom die een bedrijfscultuur vormgeeft. Die herken je meteen. Een cultuur die wordt beleefd en geleefd door élke medewerker. Gedrag, keuzes, omgangsvormen, resultaten van medewerkers én leidinggevenden,… De bron van dit alles zit in waarden.

Leidinggeven vanuit waarden

Ga samen met andere leidinggevenden op zoek naar jouw waarden. En ontdek het potentieel van jouw authentieke leiderschap voor jezelf, je team en je onderneming.

Waarde(n)vol leiderschap is een intensief 7-daags leertraject (3*2-daagse modules + terugkomdag). Een diepgaand transformerend proces waarin jij je persoonlijke verhaal helder krijgt. Eén waarin je kracht en plezier ontwikkelt in leidinggeven vanuit waarden.

We onderzoeken wie jij bent en stellen scherp wat jouw waarden zijn. De verbinding die jij maakt met de wereld rondom en hoe je die kan verdiepen. En maken de brug naar jouw team en organisatie. Hoe laat je waarden leven in je team? Zelfs voorbij de woorden. Zodat ze een bondgenoot worden voor succesvol samenwerken.

Ontdek hoe je de meerwaarde die jij wil realiseren, kan vertalen in een inspirerend doel voor anderen. Leer hoe je hen stuurt en ondersteunt onderweg daarnaartoe. Vergroot zo jouw vermogen om impact te organiseren, samen met anderen.


Het volledige programma van dit leertraject lees je hier.

Doelgroep: Dit traject is voor bedrijfsleiders, directieleden en teammanagers met verantwoordelijkheid op vlak van bedrijfscultuur, cultuurtransformatie en/of waardenmanagement en die op zoek zijn naar meer impact door krachtig en stabiel leiderschap in zichzelf te ontwikkelen.
De groep is beperkt tot maximum 12 deelnemers.

Programma: 
Module 1 : jij en je leiderschap (24 & 25 maart 2022)
Module 2 : jij in een groep (28 & 29 april 2022)
Module 3: werken met waarden (2 & 3 juni 2022)
Integratiemoment (9 september 2022)
Prijs:
3.590 euro per deelnemer (excl. btw) / inclusief begeleiding, accommodatie, catering en drie overnachtingen op basis van een eenpersoonskamer
Voor leden en niet-leden
Locatie:
De Heerlijckyt van Elsmeren

Weg op Halen 2
3450 Geetbets

Partner(s):

Vragen?