Inspiratielab Ondernemen met impact

Een veerkrachtige toekomst voor je bedrijf en de wereld
Datum: 
dinsdag, 21-09-2021
Zet in kalender


Jouw organisatie of bedrijf heeft al een positieve impact op sociale of ecologische uitdagingen? Super! En weet je ook hoe je die impact systematisch verhoogt, zodat je nog meer bijdraagt aan een betere wereld voor de toekomstige generaties? Tijdens deze namiddag vol inspiratie, tools en getuigenissen neem je de strategieën om je impact te verhogen onder de loep. Zo blijft je organisatie succesvol, ontwikkel je een veerkrachtige toekomststrategie, en vergroot je de positieve impact van je bedrijf.

Koenraad Belsack, CEO van Upgrade Estate, getuigt over het sociaal en ecologisch engagement dat hij persoonlijk en met zijn bedrijf opneemt. Zoals hij eerder al formuleerde in Ondernemen: “Je hoeft geen vzw te zijn om sociale impact na te streven.” Op 21 september hoor je hoe ze dit bij Upgrade Estate vormgeven, hoe dit invloed heeft op de betrokkenheid en motivatie van de medewerkers, en hoe het ook een rol speelt in de verdere ontwikkeling van een succesvol businessmodel.

Met Kaat Peters, Impact Maker & Head of Research Centre for Sustainable Organisations (SUOR), ga je in de workshop op zoek naar de purpose van jouw bedrijf. Je brengt je eigen impact in kaart, onderzoekt hoe je die kunt verbreden, en hoe je je bedrijfsstrategie hierop afstemt.

Enkele aspecten waarrond we in de workshop concreet aan de slag gaan:

  •      je eigen impact in kaart brengen en impactdoelen definiëren
  •      belang van langetermijndenken, innovatie en doelgericht werken
  •      tips en hefbomen om je impact te vergroten
  •      strategieën voor je eigen kmo of organisatie en sector
  •      call-to-action: aan de slag!

Ter afronding delen we in de break-outsessies ervaringen en inzichten, vanuit onze verschillende bedrijven en sectoren. Je gaat naar huis met een denkkader, een pak tips, tonnen inspiratie, en vooral met heel veel goesting om aan de slag te gaan!

Voor wie? Ondernemers en professionals die vanuit de bedrijfsactiviteit een positieve impact willen neerzetten, en op zoek zijn naar strategieën om die impact te vergroten.

Programma: 
13.30 uur: onthaal
14.00 uur: inhoudelijk deel met gesprek, workshops en break-outsessies
18.00 uur: netwerkmoment
Prijs:
€ 395 pp
Enkel voor leden
Locatie:
Upgrade Academy

Sint-Pietersnieuwstraat 128

9000 Gent
Spreker(s):

Vragen?