**GEANNULEERD** Bedrijfsbezoek Colruyt Group Fine Food

Factory of the future
Datum: 
donderdag, 26-03-2020

ETION volgt de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad om de verdere verspreiding van het Cornonavirus te voorkomen. We hebben dan ook beslist deze activiteit te annuleren.

Colruyt Group Fine Food behoort tot de 10 grootste voedingsbedrijven van België. In Halle werd 2 jaar geleden een hypermoderne fabriek gebouwd voor de productie van charcuterie en vers bereide maaltijden, waarbij het productieproces van begin tot eind in eigen beheer is.

Dankzij ‘state-of-the-art’-machines en automatisering verloopt het hele proces efficiënt. Hierdoor kan men produceren tegen de laagste kosten én tegelijk de beste kwaliteit garanderen. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de strenge voedselveiligheidsnormen en aan goede werkomstandigheden.

De medewerkers konden zich via bijkomende opleidingen aanpassen aan de nieuwe organisatie en technologie. Ze kregen zo ook de kans om door te groeien en/of aan de slag te gaan in een andere afdeling van de site. De hele omschakeling gebeurde zonder ontslagen.

Ervaar hoe Colruyt onderneemt met aandacht voor mens en milieu. Bekijk zelf de ergonomische ateliers en energiebesparende waterzuivering- en koeling-installaties waarvoor ze de ‘Factory of the Future Award’ ontvingen.

Het aantal plaatsen voor dit bezoek is beperkt, daarom wordt max. 1 persoon van hetzelfde bedrijf toegelaten.

Programma: 
08.30 uur: Onthaal en verwelkoming met ontbijt
09.00 uur: Toelichting aanpak / voorstelling bedrijf
09.45 uur: omkleding en bedrijfsbezoek
11.00 uur: Nabespreking + Questions & Answers
11.30 uur: Afsluiting bedrijfsbezoek
Prijs:
€ 75 (excl. btw)
Op uitnodiging
Locatie:
Colruyt Group Fine Food

Bilkensveld 3
1500 Halle

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Sofie Steyaert
T 03 829 25 25