Exclusief Lunchgesprek AZ Turnhout over Strategie en Implementatie

Datum: 
donderdag, 16-05-2019


Met bijna 2000 medewerkers op de loonlijst is het AZ Turnhout een enorme organisatie. Zo’n mastodont van koers veranderen, is geen gemakkelijke opdracht.

CEO Jo Leysen en prof. Kurt Verweire (Vlerick Business School) nemen je tijdens dit exclusieve lunchgesprek op donderdag 16 mei mee in de strategische cultuurverandering die van het AZ Turnhout een echt ‘gast-huis’ maakte. Betrokken – Inlevend – Ondernemend – Samenwerkend: de kernwaarden van het AZ Turnhout zijn hét perfecte medicijn in een sterk veranderend gezondheidslandschap. Daarbij moet mensgerichte zorg het DNA van het ziekenhuis worden.

Een 'Gast-Huis' dus in de letterlijke zin van het woord. Een plek waar patiënten en hun naasten ontvangen worden zoals gasten thuis. Aandacht voor deze menselijke kant geeft patiënten een goed gevoel en creëert een omgeving waarin medewerkers graag en geëngageerd komen werken.

Tijdens een exclusief lunchgesprek kom je alles te weten over de diepgaande cultuurshift die het AZ Turnhout een voortrekkersrol in de Kempense gezondheidszorg heeft gegeven.

Programma: 
12.00 uur: ontvangst en aperitief
12.15 uur: presentatie Jo Leysen & Kurt Verweire
13.00 uur: lunch en interactief vraaggesprek
14.00 uur: einde
Prijs:
€ 130 (excl. btw), enkel op uitnodiging
Op uitnodiging
Locatie:
AZ Turnhout (campus Sint Jozef)

Steenweg op Merksplas 44
2300 Turnhout

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Annelies Maex
T 0476 60 13 04