ETION Zomerweek (Landen)

Vind elkaar terug, en verbind in onze verhalencirkels
Datum: 
vrijdag, 11-06-2021
Zet in kalender


In een wereld vol informatie, ruis en hype zijn het verhalen die verhelderen. Ze helpen ons elkaar en onszelf beter te begrijpen. In de ETION Zomerweek vinden we elkaar terug in onze verhalencirkels. Een warme, zomerse gelegenheid om, na zó lang, opnieuw te verbinden. 

Verhalen zijn hoe we denken, hoe we zin geven aan het leven. Hoe we onze plaats in de wereld begrijpen, en onze identiteit creëren. Hoe we dingen uitleggen en beslissingen nemen. Door verhalen delen we passies en pijn, vreugde en verdriet.

Waar we elkaar vinden, verbinden we door verhalen. Ook in bedrijven drijft een cultuur op verhalen. Die medewerkers begeesteren en klanten betoveren.

Onze vertellers zullen tijdens de ETION Zomerweek je hart veroveren met verhalen die inspireren, beklijven en ontroeren. We maken het gezellig in kasteelhoeve Wange (Landen). Een verborgen plek in het prachtig glooiende Hageland, omringd door honderden hectaren boomgaarden en akkers.

Met daartussen inspirerende verhalenvertellers. Arnoud Raskin is een internationaal erkende sociaal ondernemer die met Mobile School en StreetwiZe managers inspireert over wat ze kunnen leren van straatkinderen. Barbara Torfs vertelt hoe haar ervaringen als manager in het familiebedrijf en geëngageerd ondernemer haar stimuleerden om nu een vernieuwende koers te varen met Bond Zonder Naam. Jochanan Eynikel geeft tips om jouw authentieke verhaal naar boven te brengen.

Ook klaar voor de eerste zomerse vrijheid? Kom erbij, zet je… En vertel het ons!

(*) We pakken het gemoedelijk, maar veilig aan. In de buitenlucht, met aangepaste catering. Rekening houdend met wat kan en mag.
Gezien de omstandigheden kunnen we voor dit event 50 personen ontvangen, dat betekent max. 1 deelnemer per bedrijf.

Programma: 
15.00u: verhalencirkels
17.45u: netwerking met aangepaste catering
18.30u: vermoedelijke einde
Prijs:
€ 135 (excl. btw)
Enkel voor leden
Locatie:
Kasteelhoeve Wange

Eliksemstraat 26

3400 Wange (Landen)

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?