ETION Zomerweek (Kortrijk)

Vind elkaar terug, en verbind in onze verhalencirkels
Datum: 
donderdag, 10-06-2021
Zet in kalender


In een wereld vol informatie, ruis en hype zijn het verhalen die verhelderen. Ze helpen ons elkaar en onszelf beter te begrijpen. In de ETION Zomerweek vinden we elkaar terug in onze verhalencirkels. Een warme, zomerse gelegenheid om, na zó lang, opnieuw te verbinden. 

Verhalen zijn hoe we denken, hoe we zin geven aan het leven. Hoe we onze plaats in de wereld begrijpen, en onze identiteit creëren. Hoe we dingen uitleggen en beslissingen nemen. Door verhalen delen we passies en pijn, vreugde en verdriet.

Waar we elkaar vinden, verbinden we door verhalen. Ook in bedrijven drijft een cultuur op verhalen. Die medewerkers begeesteren en klanten betoveren.

Onze vertellers veroveren tijdens de ETION Zomerweek je hart met verhalen die inspireren, beklijven en ontroeren. We maken het gezellig in de ecologische oase van Bolwerk (Kortrijk). Een oude industriële site, als creatieve ontmoetingsplek voor makers, kunstenaars en jong geweld.

We worden ondergedompeld in de werelden van Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal) en Ruben Benoit (Bolwerk). Zij nemen ons mee in hun verhaal: Wannes over zijn rol als bescheiden underdog uit West-Vlaanderen die heel Vlaanderen wist te veroveren. Ruben in zijn droom om vanuit het niets een plek te bouwen waar in een wonderlijke mix mensen bijeenkomen en creëren. Uittredend voorzittersduo Toon Bossuyt (BOSS Paints) en Liesbeth Benoit (Benoit Security) zijn een luisterend oor voor jouw authentieke verhaal.

Ook klaar voor de eerste zomerse vrijheid? Kom erbij, zet je… En vertel het ons!

(*) We pakken het gemoedelijk, maar veilig aan. In de buitenlucht, met aangepaste catering. Rekening houdend met wat kan en mag.
Gezien de omstandigheden kunnen we voor dit event 50 personen ontvangen, dat betekent max. 1 deelnemer per bedrijf.

Programma: 
18.30u: start verhalencirkels
21.15u: netwerkmoment
22.00u: vermoedelijk einde
Prijs:
€ 135 (excl. btw)
Enkel voor leden
Locatie:
Bolwerk (Kortrijk)

Spinnerijstraat 105
8500 Kortrijk

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?