ETION Zomerweek (Drongen)

Vind elkaar terug, en verbind in onze verhalencirkels
Datum: 
maandag, 07-06-2021


In een wereld vol informatie, ruis en hype zijn het verhalen die verhelderen. Ze helpen ons elkaar en onszelf beter te begrijpen. In de ETION Zomerweek vinden we elkaar terug in onze verhalencirkels. Een warme, zomerse gelegenheid om, na zó lang, opnieuw te verbinden. 

Verhalen zijn hoe we denken, hoe we zin geven aan het leven. Hoe we onze plaats in de wereld begrijpen, en onze identiteit creëren. Hoe we dingen uitleggen en beslissingen nemen. Door verhalen delen we passies en pijn, vreugde en verdriet.

Waar we elkaar vinden, verbinden we door verhalen. Ook in bedrijven drijft een cultuur op verhalen. Die medewerkers begeesteren en klanten betoveren.

Onze vertellers zullen tijdens de ETION Zomerweek je hart veroveren met verhalen die inspireren, beklijven en ontroeren. Iedere verhalenhoek krijgt z’n eigen intieme, gezellige sfeer.* Dé ideale setting om echt te beleven hoe trots onze vertellers op hun pad zijn. Laat je meeslepen door hun verhalen, en deel het jouwe.

We maken het gezellig in Le Ground (Drongen). Een unieke buitenlocatie met prachtig aangelegde tuinen en kleurrijke bloemenperken.

Zanger Wannes Cappelle neemt ons mee in zijn verhaal over hoe hij als bescheiden underdog uit West-Vlaanderen heel Vlaanderen wist te veroveren. Vrouwelijke ondernemer van het Jaar Femke Helon (3Motion) brengt in haar enthousiaste en gedreven stijl haar verhaal over passie, creativiteit en duurzaamheid. En voorzittersduo Bart Verplancke (Industrium – Ingenium) en Dennis Houthoofd (Horsum) zijn een luisterend oor voor jouw authentieke verhaal.

Ook klaar voor de eerste zomerse vrijheid? Kom erbij, zet je… En vertel het ons!

(*) We pakken het gemoedelijk, maar veilig aan. In de buitenlucht, met aangepaste catering. Rekening houdend met wat kan en mag.

Programma: 
18.30u: start verhalencirkels
21.15u: netwerkmoment met aangepaste catering
22.00u: richtuur einde
Prijs:
€ 135 (excl. btw)
Enkel voor leden
Locatie:
Le Ground

Gijzelstraat 6
9031 Drongen

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?