ETION zomert West-Vlaanderen

Rooftop Ramblings
Datum: 
woensdag, 19-06-2019


ETION Zomert trekt deze keer naar hét mooiste dakterras van Zuid-West-Vlaanderen. De ideale setting voor lange gesprekken bij zonsondergang: gemoedelijk, vriendschappelijk en tegelijk vol vuur en passie. 

Als vrijblijvend gesprekspunt voor deze gesprekken brengen enkele sprekers uit uiteenlopende sectoren een gebalde en bevlogen ROOFTOP-getuigenis:

  • Wino Baeckelandt speelt, als directeur van Zorggroep H. Hart, een thuismatch. Hij deelt met open geest zijn PANORAMISCHE BLIK op de brede waaier aan dienstverlening die de groep aanbiedt op het vlak van wonen, zorg en welzijn.
  • Wouter Schoutteten (Het Graafschap, Tafel van Zeven) werd op basis van zijn creatief en professioneel illustratietalent verkozen tot West-Vlaamse Starter van het Jaar. Hij staat momenteel helemaal ON TOP als het gaat om illustraties met karakter. 
  • Architect-urbanist Rita Agneessens richtte onlangs Link Lab op. Met dit creatieve platform zet ze in op duurzame stadsontwikkeling en het verantwoord gebruik van open ruimtes. Ze was als architect betrokken bij de ontwikkeling van de site en deelt haar visie op de CITY SCAPE van de toekomst.

Ook de ETION Jongeren verleggen hun HORIZON. Zij trekken voor ons de avond op gang vanop de petanquebaan. 

 

Programma: 
18.00 uur: voorontvangst jongeren
19.00 uur: onthaal met hapje en drankje
19.30 uur: verwelkoming voorzitter, start netwerkreceptie
20.00 uur: pop-up getuigenissen met tussendoor walking dinner
23.00 uur: einde
Prijs:
€ 95 pp voor leden, € 135 pp voor niet-leden
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Residentie BudaLys

Dakterras
Dam 2b
8500 Kortrijk

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Birgit Stokx
T 03 829 25 25