ETION Winterevent Brabant-Brussel

Spanningsboog van de rationele leider in een artistieke omgeving
Datum: 
dinsdag, 28-01-2020
Zet in kalender

Twee jaar geleden verruilde Bart Van Der Roost zijn beloftevolle start-up NeoScores voor een onzeker avontuur. Hij werd CEO van Opera Ballet Vlaanderen. Op het ETION Winterevent vertelt Van Der Roost hoe hij als leider ratio en creativiteit verenigt.

Hoewel Bart een telg is uit een uiterst muzikale familie, was een carrière als professioneel muzikant niet voor hem weggelegd. Hij werd manager van NeoScores, een bedrijf dat de ambities had het iTunes van de partituren te worden door het digitaliseren van bladmuziek.

Als leider is Bart Van der Roost een realist die anderen laat dromen: “Mijn rol is eigenlijk niet meer dan spelverdeler. Je krijgt pas parels als je creatieve geesten een vrijhaven geeft!”

Gesprekspartner van dienst is VRT-journaalanker Hanne Decoutere. Net als Bart waagde zij met “Hanne Danst” een sprong in het diepe.

Doorheen het gesprek geniet je van muzikale intermezzo’s gebracht door een gelegenheidstrio.

Geef zeker bij je inschrijving mee of je graag aansluit voor het geleid bezoek aan de brouwerij en stoeterij (duur max 1 uur - graag vermelden in stap drie bij Opmerkingen).  Er zijn 50 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Programma: 
17.45 uur: bezoek brouwerij en stoeterij - 50 plaatsen beschikbaar - vooraf inschrijven verplicht
19.00 uur: onthaal en aperitief
19.30 uur: gesprek tussen Bart Van Der Roost en Hanne Decoutere
20.30 uur: winter BBQ
22.30 uur: einde
Prijs:
leden: € 110 (excl. btw), niet-leden: € 150 (excl. btw)
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Brouwerij Palm

Steenhuffeldorp 3
1840 Steenhuffel

Partner(s):

Vragen?

Sofie Steyaert
T 03 829 25 25