ETION Winterevent Brabant-Brussel

Symfonische droom van een rationele dirigent
Datum: 
dinsdag, 28-01-2020

Muziek, zang en een onverschrokken ondernemersverhaal... Dat zijn de ingrediënten van het ETION Winterevent op 28/1/2020. We ontvangen je in de stoeterij en brouwerij Palm in Steenhuffel voor een warm winters gesprek tussen VRT-nieuwsanker Hanne “Danst” Decoutere en Bart Van der Roost, tot voor kort CEO van Opera Ballet Vlaanderen.

Twee jaar geleden verruilde Bart Van der Roost zijn beloftevolle start-up NeoScores voor een onzeker avontuur. Hij werd CEO van Opera Ballet Vlaanderen. Op het ETION Winterevent vertelt Van Der Roost hoe hij als leider ratio en creativiteit verenigt.

Hoewel Bart een telg is uit een uiterst muzikale familie, was een carrière als professioneel muzikant niet voor hem weggelegd. Hij werd manager van NeoScores, een bedrijf dat de ambities had het iTunes van de partituren te worden door het digitaliseren van bladmuziek.

Als leider was Bart Van der Roost een realist die anderen liet dromen: “Je krijgt pas parels als je creatieve geesten een vrijhaven geeft!”

Gesprekspartner van dienst is VRT-journaalanker Hanne Decoutere. Net als Bart waagde zij met 'Hanne Danst' een sprong in het diepe.

Doorheen het gesprek geniet je van muzikale intermezzo’s gebracht door een gelegenheidsduo van harp en sopraan.

Geef zeker bij je inschrijving mee of je graag aansluit voor het geleid bezoek aan de brouwerij en stoeterij (duur max. 1 uur - graag vermelden in stap drie bij Opmerkingen).

Programma: 
17.45 uur: bezoek brouwerij en stoeterij
19.00 uur: onthaal en aperitief
19.30 uur: gesprek tussen Bart Van Der Roost en Hanne Decoutere
20.30 uur: winter BBQ
22.30 uur: einde
Prijs:
leden: € 110 (excl. btw), niet-leden: € 150 (excl. btw)
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Brouwerij Palm

Steenhuffeldorp 3
1840 Steenhuffel

Partner(s):

Vragen?

Sofie Steyaert
T 0486 95 14 86