ETION vrouwen: lunchgesprek Mieke De Clercq (KBVB)

Datum: 
dinsdag, 21-05-2019


Tijdens deze lunch exclusief voor de ETION Vrouwen maken we kennis met het nieuwste bestuurslid van de Belgische Voetbalbond KBVB, Mieke De Clercq.

De voetbalwereld mag dan een onvervalst mannenbastion zijn, toch is Mieke al jarenlang spreekwoordelijk one of the boys. De pers noemde Mieke een witte raaf bij haar aanstelling in oktober 2018 als eerste vrouwelijke bestuurder van de KBVB. Een job waar ze nadrukkelijk voor solliciteerde omdat ze mee aan het stuur wilde zitten.

Ze is er bovendien 100% van overtuigd dat een vrouw de mannen daar nog iets kan bijbrengen. Simpelweg omdat vrouwen ruimer en breder nadenken over voetbal en zo een helderder kijk hebben op alle facetten ervan.

Sinds de 'Schone Handen'-crisis die voetbalminnend België op zijn grondvesten deed daveren, kunnen ze bij de KBVB de expertise van Mieke meer dan goed gebruiken. Met haar jarenlange ervaring als bestuurslid bij Zulte Waregem en vanuit haar achtergrond als financieel consulent, rechter in handelszaken en forensisch auditeur bij KPMG, is ze misschien wel dé ideale vrouw die orde op zaken kan stellen.

Programma: 
12.00 uur: Onthaal
12.30 uur: Lunchgesprek met Mieke De Clercq
15.00 uur: Einde
Prijs:
€ 75 (excl. btw)
Enkel voor leden
Locatie:
restaurant Puur

Heizijde 99 
2300 Turnhout

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Britt De Weirt
T 03 829 25 05